Server: Vučić više ne sedi na dve stolice, elita u Srbiji dosta krade

Ostavite komentar


  1. Ovo je previse naivno objasnjenje vladavine autokrate. Nije problem Vucic, vec oni koji su ga doveli na vlast, a to su deca komunista. Berlinski zid je davno pao, ali ne i u Srbiji.

  2. Server nema baš kontakta sa trenutnim dešavanjima. Svetu preti energetska kriza i cela Evropa gleda u Rusiju. Amerika tu ne može pomoći. Zapad nema šta da ponudi Srbiji, kao ni ostalim zemljama regiona. Sa druge strane od Rusa i Kineza se može nešto očekivati.

  3. Pa, vi ste ga instalirali na vlast u Srbiji, zar ne? Sećamo se vaših pariskih sastanaka sa njim i Tomislavom Nikolićem na kojima je defakto dogovoren dolazak SNS-a za kormilo Srbije. E sad, što ste se malo za..bali u računu u pogledu AP Kosova i Metohije niko vam nije kriv kad niste uzeli u obzir kolektivno pamćenje Srba! Jednostavno, napravili ste istu grešku kao Franc Ferdinand 1914. i Adolf Hitler 1941. godine. Možda vam prođe ta glupost sa tzv. „kosovom*“ al’ u nekom drugom filmu-mladi ste, imate vi vremena…

  4. vreme je da yu komunisti,sluzbe domace i strane,shvate i prihvate da yu dodini u srbiji ne mogu biti drzavnici,niti ih birati kvinta.problem je duboka drzava,koja stvara nezakonite zakone ,pa ih stvavlja u pravne neustavne okvire,u kojima ucestvuju yu komunisti,dok se ne postije ustav cl.52 gde su izbori slobodni i neposredni.sudije ustavnog suda primaju platu na vise drazavni jasala,i cute 21 god.umisljajucu da pare koje dobijaju ne daju gradani vec av.ustavni sud je potvrdo da mandat pripada poslaniku.sta ce lideri stranaka na listi,zasto se se skupljaju potpisi po zakonu seselja hulje politickog trgovca i mesetara,i koje gradane on predstavlja kad je iz zajace (popovo polje u hercegovini)samo 2 ministra vlade su iz srbije,a ostali yu komunjare dodosi,postavleni od vlada yu republika

  5. Server, strucnjak za Balkan?
    Najobicniji, placeni lobista, cije je poznavanje Balkana, krajnje upitno i povrsno.
    Vucicev rezim je pre svega autoritaran i delimcno autokratski. Da je autokratski, kako tvrdi Server, nebi mu se desavalo to sto mu se desava. Da je na unutrasnjem planu, izlozen svakodnevnim, raznovrsnim napadima, a da ih nemoze da stavi pod kontrolu, reoresivnim aparatom, a ni sudstvom.
    To samo vi, mozete da mu dajete prostora, ovoj ispusenoj mustikli, da siri svoju antisrpsku propagandu.
    Zalosno, zarad obaranja Vucuca, u savez bi i sa crnim djavolom.

  6. @Branislav – malo ste mi nejasni kako je moguce da deca komunista dovedu radikala na vlast, nece biti to bas tako. Ovoga profesora sam nekada vise cenio a onda se razocarao, tako da ga vise ne uzimam za ozbiljno. Ziveli

  7. Od zapada može se očekivati samo beda i haos. Gde su došli da uvedu demokratiju i svoja načela te države nemogu se oporaviti za 100 Godina kad odu. Nabrojaću samo Irak , Libija, Sirija, Avganistan i balkanske zemlje bivše Jugoslavije.

  8. “ da su nestale nade koje smo imali za Srbiju nakon Miloševićeviog pada” ovo govori više od hiljadu reci. Inteligentnom dosta. Pametnih odavno nemamo.

  9. Zamislimo demokratu koji dolazi da drži lekcije Srbima, a njegov bivši predsednik obavestio svetsku javnost da su izbori pokradeni, a onaj Klinton rekao da su Rusi glasali za Trampa. Pij…

  10. Znaju EU lideri da je Vucic ogrezao u kriminalu, ali im to ne smeta i daju mu podrsku. Svima odgovara takva Srbija, korumpirana i ucenjena. Makron dodje, “izjavi ljubav” Vucicu, a onda dobiju aerodrom i metro da grade…Rusima NIS, Kinezima Bor…..i tako svi po malo otkinu, a nama…Vucic i njegova banda.

  11. @Branislav
    Kaže lik da su Vučića na vlast dovela „djeca komunista“.
    Realno, u Srbiji nikada nisu ni vladali komunisti, ali ne znam kako se ne sjeća da su Vučića podržali Amerikanci.
    Zar nije Mongomeri obilazio njegove mitinge i sl.?

  12. @Ace
    Upravo tako. Od njih nista dobro, jer su i tamo autoritarni režimi. Čitam komentare npr Rašo, gde piše da gde Zapad uvede demokratiju, te države ne mogu da se oporave. Nije im kriv Zapad, što su oni pokušali, a ovi neće. Čist primer je Avganistan. Uložili su silne pare, ali su vlastodržci Avganistana sve pokrali, pobegli i ostavili narod na cedilu. I na žalost, u Srbiji nikad deće biti dobro.

  13. Neverovatno da neki misle da jos uvek mogu Servera da „prodaju“ kao „strucnjaka za Balkan“.

  14. Samo ga vi kljukajte parama,a on će kupovati oružje kod Rusa i Kineza?Ko da ne glasa kada će pred ili za vreme izbora podeliti narodu 20.000 dinara državnih para(čista kupovina glasova)?Vaši ambasadori već godinama ne vide šta se radi,tapšu ga i hvale,a i šuruju sa njim,onda se čudite?

  15. Onaj (ili ONI) koji su „mislili da je Vučić možda čovek koji će povesti Srbiju u pravcu Zapada, ali je on to svojom vladavinom demantovao“ SU EVIDENTNE NEZNALICE – ili politike, kao načina ostvarenja određenih interesa, ili Vučića, kao političkog aktera na sceni, preko 25 godina.

  16. Ako misliš na onu stolicu koju mu je ponudio Tramp onda je bolje za Vučića i Srbiju da sjede u blatu.

  17. naivnost da će vučić povesti srbiju na zapad je epska. bojim se da ja više ne želim srbiju na zapadu ako ste takvi kapaciteti da to niste znali.

  18. Covek bas vredja, ako nema dokaze za uvrede – to je krivicno delo.

    Posle bombardovanja, naravno da je Srbija za vas izgubljena.

    Kosovo je teritorija koja je oteta od Srbije.

  19. Ne verujemo više nikome. Svi su dvolični. I zapad kada daje podršku vlasti. I istok. Svako gleda samo svoj sopstveni interes. A ovi pokradoše boga, prodadoše sve što zapadu, što istoku i ne stide se toga. Nevernici.

  20. Gospodine prefsednice, Ovi olo vas kradu.Verujte i dege ispod majke bi.Cudi me da to ne vidite.A tek na lolalu.Ocrnise SNS..

  21. Ovi olo vas kradu.Verujte i dege ispod majke bi.Cudi me da to ne vidite.A tek na lolalu.Ocrnise SNS..

  22. Ko još u ovoj zemlji veruje zapadu?Samo budale.
    To je Vučić a i ranije Milošević ukapirao…koji su dogovor ispoštovali …niti jedan.
    Pametnom dosta…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.