Šešelj: Zaoštriti odnose sa Crnom Gorom i preduzeti kontra mere

Ostavite komentar


  1. Treba ih sve vratiti kod ovaca,a fakultete im treba naplaćivati po duplim tarifama,a i ona zastava u Knez Mihajlovoj sa žutom kokoškom ruži onako lepo šetalište!!!!

      1. Na našem srpskom je dvoglavi beli orao,a na vašem je dvoglavi cvrcin žute sorte!!

        1. Kolega Kolja, centrala je odabrala vas komentar kao najbolji za ovu vest. Dodjite do stranacke menze kada zavrsite smenu da vas pocastimo sa najboljim toplim sendvicima i najukusnijim sokovima. Verujte mi, ne cete se pokajati. Potpuno zasluzeno.

  2. Pocinje ista pesma o ogrozanim Srbima. Videli smo ovaj film u HR, BiH, SLO, KOS sada je CG po redu.
    Da li zna Seselj nesto drugo osim udri, ubij, uzvrati.

    1. Iz prve ruke. Trenutno je mnogo teško u CG biti Srbin. Mnogo veća prava imaju i Albanci i kosovari i svi drugi. Ne vidim razlog zašto se drzavljani Crne Gore i dalje leče i školuju u Srbiji sa istim pravom kao i državljani Srbije.

    2. Na zalost on je u pravj a vi koji ste „korlrisni idioti“ anti srpske politike moracete da stavljate maske prepoznace vas narod.

  3. Kakva je razlika između Crnogorskog i Srpskog režima pitam Šešelja?

  4. Ne pamtim da sam od VS ikada cula ijednu pametnu recenicu, akamoli izlaganje.

  5. Pa Vojo, zar ne bi trebalo te stvari da pitas svog ‘sinovca’, u cetiri oka?! Ti si ga napravio!

    1. BRAVO ZA KOMENTAR! UNISTILI NAM BEOGRAD I VOJVODINU.KOLONISTI, DODJOSI IZBEGLICE.SVI BOLJE ZIVE OD NAS STAROSEDELACA.NIJE DA SU PAMETNIJI NEGO SU BEZOBRAZNI.

  6. Ma sa koje si ti planete pala kad si tako pametna ili si iznikla ovde kao korov pa ne trpis nikoga.Sram da te bude nisu ove izbeglice dosle da ugroze nikoga nego su ih proterali takvi kao ti sto pre podne ne vole sebe a popodne ceo svet.Treba da te je sramota Ljiljo.

  7. Bravo za komentar Jordanke svaka ti je na mestu.Ta Ljilja neka povuce svoje rogove jer da nismo dosli krv bi im se izgubila koliko su sebicni ovi nadjoši.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.