„Šetnja za Zorana“ 12. i 14. marta

U četvrtak se navršava sedamnaest godina od ubistva Zorana Đinđića

Ostavite komentar


  1. Prave cirkus od smrti coveka. Sete ga se samo kad im treba. Da li ce moci da pruze ruku jedni drugim koji budu bili u toj setnji.

  2. Ubistvom Zorana Đinđića su ubijene sve moguće najavljivane pozitivne promene. Povampirio se SPS u liku i deluDačića, Bajatovića,Nikole Martinovića koji je bio pomoćnik ministra unutrašnjih poslova Vlajka Stoilkovića, koji se posle petog oktobra ubio ispred Skupštine. Sada Martinović glumi da ga je SNS i Jorgovanka predložili treći mandat kao član Saveta guvernera. Odnosno, ista banda se vratila na velika vrata da pljačka narod.
    Mora biti 6šestog oktobra.

  3. Nije ubijen samo Đinđić. Svi smo mi ubijeni i mobingovani posle ubistva Đinđića.
    Kohabitacija sa SPSom je donela pljačku naroda i države

  4. Njegov „stručni“ kadar Kolesar, Janjušević, Vlahović, Đelić (?) Jovanović,….. i imovinska karta Ružice i naroda jasno ukazuju na njegove greške u izboru. stvarne sposobnosti i namere. Stvoren je mit na osnovu reči a ne dela Da je poživeo da nastavi dela – „posao“ koji započeo maske bi brzo pale. Al’šta bi Srbi bez mitomanije.

  5. Samo ga brukaju…kao oni su naslednici…da moze da ustane al bi ih poterao…gore nego Seselja….

Ostavite komentar


Politika

Proglašena lista dr Dejana Žujovića 8

Proglašena lista dr Dejana Žujovića

Gradska izborna komisija (GIK) saopštila je danas da je usvojila rešenje o proglašenju izborne liste broj 4 Grupa građana - Zeleni Beograd - Kad ako ne sad - Dr Dejan Žujović za beogradske izbore 2. juna.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.