Simić: Priština ne odgovara, ne znamo u kakvom su stanju uhapšeni

Ostavite komentar


  1. Da se nisu prehladili? Ipak zatvor je to, mozda nema grejanja, nema smisla da se osumnjiceni za ubistvo Olivera Ivanovica maltretiraju. Interesanto je kako se po istom sablonu svi osumnjiceni za neka ubistva, kradje, bilo koji kriminal, odmah razbole kad ih uhapse. Svi preko noci postaju teski bolesnici od raznih bolesti. Pa kako su dok su ubijali, krali, maltretirali ljude svi bili zdravi ko dren, majku mu?

    1. Sa tobom nešto nije uredo,aman čoveče, osnovno je pravo da im se pruži zdravstvena nega, bilo da su ubice,ili ne. Dokazi i presuda će im odrediti budućnost,ali zdravstvena zaštita i advoka – to je temeljni princip društva.Sem ukoliko Vi drugačije mislie.

  2. A gosp. M. Radoicic? Nestao u vidu lastinog repa?! A juce bio na sastanku sa predsednikom i ostalim zvanicnicima. Da nije dobio azil u Jajincima?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.