Simić: Srbi na Kosovu i Metohiji razočarani i zabrinuti

Ostavite komentar


  1. Prvo se razocarajte u srpsku vlast koja vas godinama iskoriscava, kako vas na Kosovu tako i u Srbiji.

  2. Ako ima neko pametan samo da objasni. Kako se moze formirati vojska ako nemas priznatu drzavu? Po mom shvatanje to je banda nekog grada i sl. Hvala svima na datim komentarima.

    1. {MILOKO}***Država koju je priznalo preko sto zemalja članica UN ne može da ima svoju vojsku,a iredentisti u Donjecku i Lugansku,koje niko nije priznao kao države,pa ni rusija, može da je ima ?! Eto ti materijala za „po mom shvatanje“!

  3. Cudno je to, kako samo srbi sa severa jesu zabrinuti,dok oni koji zive juzno nisu.Ocigledna je namera Srbije da aneksira sever Kosova,zbog ekonomskih resursa, a ne zbog brige srpskog zivlja.Ako su srbi zabrinuti,to bi trebalo biti oni sto zive juznije.Vas ,Srpsku Listu,nije briga za srbe,nego da sprovodite budalastine AV.

  4. Sve je u redu dok vas on bude ‘ohrabrivao’! Nevolja nastaje kada se budete ‘razocarali’ u njega?

  5. Slavko „Četnik“,trebao bi više da priča kako je izdao Aleksandra Jablanovića i prešo u SNS a pomenuti ga je i promovisao u političara,tj.gurnuo ga u političare!
    Treba da oriča kako ih je Milan Radojičić postrojavao i lupao šamare,zajedno sa gradonačelnicima sa severa i njihovim zamenicima!
    O tome treba da priča i samo za to je komptentan…a ovo takmičenje u ulizivanju je stvarno degutantno postalo!

Ostavite komentar


Politika

Bivša predsednica SO Tutin napušta politiku? 8

Bivša predsednica SO Tutin napušta politiku?

Do prošle sedmice predsednica lokalnog parlamenta u Tutinu i potpredsednica Sandžačke demokratske partije, Fazila Ferizović - Berović, juče je saopštila da neće učestvovati na lokalnim izborima u toj opštini.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.