„Sjajan advokat je možda mogao da bude od njega“: Sagovornici Danasa o Vučićevom gostovanju na TV Pink

Ostavite komentar


  1. Vucicu se mora priznati da je svoju sagovornicu u vise navrata „saterao uza zid“ postavljajuci joj pitanja na koja ona nije umela da odgovori !

  2. Vučić i voditeljka Pinka su slika i prilika njegovih javnih nastupa.
    On kada govori o drugima, faktično najviše govori o sebi, to je klasična projekcija sebe u druge.
    Mislim da je primedba, da je mogao biti dobar pravnik ironična. Čovek koji izgovara toliko neistina, ne bi mogao biti ništa drugo nego radikal.

  3. Laki je nešto nervozan ovih dana, ne zna gde je, ne zna šta je, ne zna šta govori… sve je nervozniji. Posle svog propalog mitinga totalno se izgubio.
    Vidimo se u subotu!

  4. Postoji jedna izreka koja glasi: „ne dozvoli da te primitivci spuste na njihov nivo, na svom terenu ce te lako nadbiti“ !
    E tako vam je i sa ovim „nesrecnicima“ koji se protiv Vucica „bore na njegovom terenu“ „uzvracajuci mu istom merom“ i „nalazeci mu slicne zamerke kao i on njima“ !
    On njima oni su „ovakvi i onakvi“ a oni njemu „on je ovakav i onakav“ a „mediji se obogatise“ izvestavajuci javnost o tome „sta je ko o kome rekao“ !
    E „blago vama“ sa takvim „drzavnicima“ od kojih „sve zajedno da ih spojis“ nebi mogao „sastaviti ni jednog pametnog“ !

  5. Da li uopšte ima smisla voditi rasprave preko inerneta i socijalnih mreža o mentalnom stanju jedne osobe umesto da to bude tema rasprava lekara psihijatara na stručnom nivou? Da se već jednom utvrdi koja dijagnoza vodi Srbiju i sve nas koji smo njegovi taoci već više od decenije…

  6. kakav crni advokat kad jedva sklopi recenicu, los je govornik, cuta bi ga nadgovorio iako kazu nema fak.
    sve sto se sada desava na kim je rezultat povlacenja srba iz institucija. zasto unapred napada da kurti zeli rat.
    NJEGOVO VREDJANJE KURTIJA I MED. FAKTORA MOZE MNOGO STETE DA NAM NANESE.
    SETIMO SE MILOSEVICA I NJEGOVOG ODBIJANJA DA PRIMI AMER. AMBASADORA.
    OPOZICIJO GOVORITE O NJEGOVIM GRESKAMA A NE DA SAMO KURTI GRESI.NECEMO RAT!!!!
    a

  7. Pa i AV je Bosanac i ne smeta mu da glumi srpskog mesiju. Nisu njegovi preci ugradili kosti u ovu državu ni u prvom, ni u drugom balkanskom ratu, da ne pričamo o velikom ratu.

  8. Sve je dobro dok postoji neko da broji koliko je Vučić gostovao,da se mi ostali nebavimo sa tim.

  9. Pa valjda je važnije šta je rekao iako se nismo pomerili sa mrtve tačke što se Kosova tiče.

  10. Možda bi bio sjajan advokat, ali je zato fantastičan predsednik države i vas to boli

  11. „…Sagovornici Danasa…“ Molim vas da prestanete s tim „Danasa“, „Danasom“ itd. Al kad vas molim

  12. Ponoš je zaista odličan sagovornik da objasni kako i zašto smo prodavali srpske tenkove i topili igle koje su od ogormnog značaja za srpsku vojsku

  13. Vucic je pukao svakako.
    Bitno je da je opozicija slozna.
    Kao 5. Oktobra 2000 god.

  14. Izgleda da je dao „velike“ pare Partizanu da izgubi od Zvezde a oni ga nisu poslusali.Zato je nervozan.

  15. Da se čovek zapita, gde li se dede logika, ona osnovna, ništa komplikovao, samo osnovna? Ne možete protiv AV da se boriš sa više od jedne ili dve rečenice. Ne možeš da se boriš argumentima pogotovo, komplikovano. Treba se obratiti njegovim glasačima, ostalima je odavno sve već jasno, dovoljno je da njega čuju. Njegovi glasači reaguju instiktivno i kod njih je potrebno ciljati na osnovne vrednosti a osnovne vrednosti su jednostavne i ne trpe komplikovanu argumentaciju. Ne možete im na primer reći: država je organizovala proizvodnju droge za pribavljanje sredstava za neke tajne akcije, oni će to smatrati njihovom sposobnošću i povezati to s borbom za Kosovo. Treba im reći posvađala se banda oko plena a za to vreme naši Srbi stradaju na Kosovu. Lopovi. Da su lopovi svi već odavno znaju jer niko nije slep, vide šta se dešava u njihovoj ulici, selu, opštini gradu, državnoj instituciji, lokalnoj samoupravi, JKP-u, vrtiću, školi… Ganjajući lopove došli su na vlast, kao lopovi treba da odu s vlasti. Ko to ponudi, pobedio je.

  16. Vučić je CEO svoj politički život u neprekidnoj kamanji, tako i sada, radi preventivu pljuvaljem SVAKE moguće konkurencije, zato mu i treba podmetnuti nekog potpuno novog (sa integritetom) koga nije stigao da oblati, pa kada reši da namotrira nove izbore, ostane zateknut…

  17. „Sjajan advokat je možda mogao da bude od njega“

    Ne bi. Svađao bi se sa sudijama, drao bi se na sopstvene klijente, ismevao suprotnu stranu, spletkario o kolegama advokatima… A kad dobije presudu nepovoljnu po njega, išao bi okolo i kukao da je to zavera protiv njega i da ga sudija mrzi (ruku na srce, ovo poslednje zaista i rade neki advokati)

  18. Nas predsednik ima veoma ruznu osobinu a to je da se stalno hvali. To smeta svkom normalnom coveku i to je osobina nesigurnih i neinteligentnih ljudi. Nekad mi ga je i zao. Nece dobro zavrsiti

  19. I šta kaže AV za Ponoša :“Hrvat po geografskoj….
    Pa u čemu je problem sa Teslom ?
    I on je ista priča ka Ponoš.
    I što se onda vređamo kad Hrvati kažu za Teslu isto ovo što AV kaže za Ponoša.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.