„Školski primer manipulacije“: Sagovornici Danasa o Vučićevom predlogu da se izborni cenzus vrati na pet odsto

Ostavite komentar


  1. Dokle ovaj covek misli da moze da se igra sa narodnom voljom, razumeli on ista ili smatra da je prema onim izjavama ako su tacne, da je nasledni vladar Srpskog naroda i da moze kako mu se cefne. g. Vucicu provo ispunjenje zahteva gradjana ove zemlje koje vi KAO POSTUJETE, pa onda moze da se razgovara ali tek nakon 3-4 meseca, kako rekoste na jesen izbori. Balkan

  2. Vi ste samo uposlenik gradjana Srbije i treba tako i da se ponasate. Ziveli

  3. Prvo ostavke Gašića, Vulina cinkaroš, oduzimanje frekvencija Pinku i Hepi TV. Ostavka Oliver Zekić i reorganizaciju Rem a.

  4. On sve više i više ljuti narod ove zemlje i time ih okreće protiv sebe. Samo napred!

  5. Lažne lične karte privođenje na glasanje,kupovina od sirotinje…..5% to se ukrade u zaustavio vremenu od 20 do 21 h kad padne pažnja tada se,,buta ,

  6. A koji stručnjaci smatraju da je to „školski primer manipulacije“?! Naravno da sa 3% ne može niko da glumi velikog državnika. To je normalno. Zato cenzus postoji

  7. To podrzavam da se vrati na staro da skupstina lici na nesto a ne na cirkus gde skandal majstori nece biti u njoj ovo je cirkus od skupstine jer opozicija nista neradi samo glumi zrtve a sve ih znamo odranije

  8. he . . . he . . . prokisli SIBICAR je ponovo izasao na pijacu da pokusa da IZSIBICARI ( prevari ) jos po neku vunerabilnu osobu . . .

  9. Dajte čoveku jedan komedi šou već jednom, ubi nad humorom preko štampe!

  10. Narod je pokrenuo proteste spontano,od tuge koja nas je snašla. Političari su izašli u medije,i to izgleda kao podrška njima. Ustvari,niko od njih nema nikakvu podršku naroda,i ovi protesti su osudjeni na propast.

  11. Ja uvek glasam za opoziciju . I niko mi ne brani .e sad što ima više ovih za vlast šta cu. Sta se samo bune ajde da radimo na pobedi ,vucke da 10%penzionerima mi damo 15 on zaposli policajce mi još , više. On otvori fabriku sa minimalcom a mi damo platu 100 000. Vidi protiv vucica su ljudi koji imaju firme privatnici koji placaju minimalac . I optuzuju vucica da daje male plate ej ko je ovde lud.

  12. Malo, malo pa je ovo vest. Isto kao kad treba narod da promeni fokus sa neke teme, tad se baci, ugrozenost predsednika, onda obavezan vojni rok, zabrana pusenja po kafanama i sl teme bez ikakvog rezultata. Samo eto, da se narod, stranke i drugo po potrebi zanima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.