Skup prijavljen za 13. april, ali ne znači da će biti odobren

Mogući pokušaji ometanja dobijanja dozvole za opoziciono okupljanje

Ostavite komentar


  1. Skup je prijavljen a ne molba za dozvolu!
    Šta ima da se dozvoljava ili ne?
    Kao što se prijavljuju utakmice – posle čega je MUP odgovoran za red, a ne klubovi, kako se kod nas praktikuje, pa kazne klubovima – „država“ da pare a onda nečinjenjem policije se pare vraćaju „državi“.
    Jer, redari na skupovima, po zakonu, nemaju pravo ni da legitimišu, ni pretresaju DODORIVANJEM, nemaju ovlašćenja ništa – osim da MOLE prisutne.
    Dakle, skup je prijavljen i da se održi, policija samo da obezbeđuje od nasrtaja „čuvara lika i dela Sultana“!

  2. Ovu najavljenu Mitrovicevu provokaciju, ako do protesta uopste dodje, pa i pinkovog infantilnog ‘ometanja’ – mogli bi demonstranti preokrenuti izrazavanjem dobrodoslice i objavom kako se, eto i veliki informacijsko-zabavljaciki mag medijskog fronta AV, zapravo prikljucio demonstrantima.

  3. A zašto iko misli da će Željko Mitrović da uradi to što je rekao?! Msm ne verujem mu ni dobar dan kad kaže. Svi se primili na taj kamion, ko on što se primio na žurku ispred Pinka. Još i gore, jer je ovo drugo možda i planirano, a ovaj lik nema šanse da bi se usudio.

    1. Sto posto si u pravu… Biće fora, u fazonu niste ni vi došli pred Pink. U suprotnom, njemu su onda nedozvoljene supstance totalno razorile to nešto preostalih sivih ćelija…

  4. A koji je to sagovornik Danasa, uvazeni gospodine novinaru Milose D. Miljkovicu od cijeg traca pravite udarnu vest u danasnjem online izdanju Danasa ?

  5. Jedan veliki miting ili kontramiting ništa ne rešava. Jedino izbori mogu da nas izvuku iz ove društvene krize. Svi moraju da se dozovu pameti.

    1. Izbori, da, ali pod jednakim uslovima za sve.Kada će Vam to biti jasno? Pod ovakvim uslovima nema izbora.Neka se vlast dozove pameti.

    1. janko, veseljaku jedan, u čemu je razlika između mentalnog, kulturnog i ekonomskog nasilja i ovog tvog od koga nas odvikavaš?
      Lično nisam ni za kakvo nasilje, ali jesam za odbranu da me neko naziva lopužom, lažovčinom, stranim plaćenikom – a ja podstanar sa 72 godine, magistar nauka retkog zanimanja – kome su „šuplje godine staža“ od kad su se OVI pojavili, tamo negde od 1991. i imam 20.400 dinara penziju?
      Dobro de, „nikad veću u istoriji“!

  6. Ako skup ne bude odobren, to će biti vrlo dobar znak. Znak da se neko prepao, i to malo žešće. A kad je nekio u velikom strahu, donosi pogrešne odluke koje samo ubrzavaju njegov pad.
    Ali mislim da ga neće zabraniti. Upravo da ne bi pokazali koliko se plaše. Meni je mnogo izgledniji scenario da će biti svakojakih ometanja, od zabrane ulaska u Beograd, do ubačenih provokatora, razbijača i siledžija i ove idiotsko-kursadžijsko-pajkićevske ideje da bukom od ozvučenja na kamionu ometaju ljude. Zato ću ja za subotu pripremiti tablu „I Željko je jedan od 5 miliona“ koji ću razviti ako se nađem blizu tog kamiona. Gledaću svakako da me s time uhvate kamere Pinka i RTS. Neka prenesu poruku…

  7. Kako vas voza DJ Zeks, komedija prava. Kako cete da puknete, glupi gradjaneri i kvislinzi ! 🙂

  8. Ovo su samo izgovori, opozicija ne zna sta vise da izmisli posto im gradjani vise ne daju podrsku. Neko drugi mora biti krivac za sopstveni krah.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.