SKUPŠTINA O KOSOVU Šta je obeležilo sednicu nakon 11 sati trajanja – neviđene scene, uvrede, incidenti, napeta atmosfera

Ostavite komentar


  1. Saznacemo sta je sve urađeno do sada. Da se vide svi validni papiri ugovori. Jedni potpišu i odu drugi potpišu i odu a narod u bedi živi. Sve lepo a beda već trideset godina

  2. @ Ja – I Knin je isto tako ozbiljno branio zapaljivim govorima i sta sad?

  3. Dok je pričao Vučić, na RTS1. Sada samo na RTS2. Govorio je Obradović, po prvi put odmereno i u cilj, Vučuć ne ume da mu odgovori, pogubio se i drhte mu ruke.

  4. Ti profesionalni branioci Kosova žive od toga i u stanju su da zbog svog standarda gurnu celu zemlju u propasta.

  5. Naslov treba da Bude „Siledjije u Skupstini“. Bosko je potvrdio svoje siledjiskom ponasanje. Ponovio je Ono sto je vec radio. Upad sa motorkom u RTS, napad na poslanika prilikom ulaska u Skupstini. A licemer sa hiljadu loca Milos Jovanovic je pokazao svoje profesordki kvaliet. Sreca RTS je sve dnimio.

  6. Милош Јовановић, будући председник Србије!

  7. Ne smemo da dozvolimo da Stamenovska prestane da se bavi politikom. Nastao bi haos.

  8. O čemu se danas raspravlja u Skupštini? Ništa nije jasno. Nismo čuli apolutno ništa o pregovorima niti šta je postignuto? Hajde objavite barem glavne tačke da znamo čemu današnji haos!

  9. Sećam se kada sam kao mali dečak upitao svog dedu zašto su krovovi na Skupštini okrugli, deda mi je odgovorio: „A gde si ti, sinko, video cirkus sa kockastim krovom?“

  10. opozicija se ništa nije promenila u odnosu na prošlu vanrednu sednicu vezano za kosovo

Ostavite komentar


Politika

Aleksić: Većina za izlazak na izbore 6

Aleksić: Većina za izlazak na izbore

Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodni poslanik Miroslav Aleksić izjavio je danas da je trenutno većina u koaliciji Srbija protiv nasilja za izlazak na izbore 2. juna, uz ispunjenje minimalnih uslova koje su postavili.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.