Skupština završila rad za danas, Rističević o Koji, Dragojeviću i Bjelogrliću

Ostavite komentar


  1. HoĆe li Konačnoi DA SE NAĐE NEKO OD,,,,spontano,,USPAVANIH,, TUŽILACA DA SAVESNO I SVESNO OVOG OBER PRIMITIVCA I,,;ČUVARA,DRŽVNIH REZERVI, I POBEDNIKA ,,FARME,,, sa one,,,slučajno,,,zaboravljene,,liste od,,24,,TEMA,,DA NAUČI,.;Š,TA JE,,POSLANIK,JER SE ISTO OVAKO,,,,PATRIJOTSKI,,IZJAŠNJAVAO I O OMBUNDSMANU JANKOVIĆU, I G ŠABIĆU,Ako se Iko ,,seća i O g.đi,,Dolovac,,on je,,imao,,potrebe,, i,,da pruuči,,njen,,profil,,pre ,,izbora,.,..

  2. A gospodin je stučnjak za kulturu ili neki filmski kritičar!?!? Ja bih pitao gospodina,koliko je on placen za ovo sto lupeta!!?? Koje su njegove kvalifikacije i preporuke???

  3. Srbijo,gde sistigla,da jedan Rističević daje sebi za pravo da sa govornice,jedne demokratske institucije,pominje ličnosti koje su avangarda u domenu filma i kulture.

  4. Pa koliko ste dali Vucicu on ne silazi sa TV ..i muka mi je od njega .
    A Koju i ostale mogu da gladam non stop

  5. Rističeviću nemoj da si ljubomoran. Filmovi ne mogu da se skladište kod tvoje gospođe,nisu to robne rezerve.

  6. Umesto da je na robiji jer je pokrao državne robne rezerve, ova budala em sedi, em još i lupa u Skupštini!

  7. Živo me zanima šta ima na ovo da kaže Kusturica npr…
    Da li misli da treba sa cuti na sve sto se dešava i kako se oseca kada ga hvali neki primitivni oblik koji ima atribute ljudskog bića M.R.
    Počinjem da sumnjam u svoje uverenje da je Kusturica filozof, mislilac ispred svog vremena, počinjem da sumnjam i da je antiglobalista…

  8. Evo ne mogu da zivim od navale miseva koje Risticevic nahrani sa 10 000 tona drzavne psenice.

  9. Sećamo se one majice koju je Bjelogrlić nosio u Sarajevu Njegov najbolji prijatelj je muslimanski general,poznat po zločinima nad Srbima.O Mirjani je glupo i pričati.

    1. Vileni, nije vam Glavni vilenjak dao precizne instrukcije igleda?
      Kako je kad se pogledaš u ogledalo ujutru? Boli li, ili se već otupelo?

    2. Deder ti što si malo jače povilenio, seti se pa mi otpiši kako se zvao taj muslimanski general čiju je majicu Bijela nosio?Bojim se da ćeš i ti morati na konzilijum kaoi tvoji šefovi.

  10. Eeeeeeeee… to su praaaaavi SNS “ osvrti“ na kulturu u Srbiji !!! Kad’ marijan risticevic „brani“ kusturicu emira !!!!

  11. E kad marjan komentariše kulturu mi smo na konju. Ili smo smo KONjI, u dilemu sam.

  12. Marjan Risticevic je narodni poslanik i ima pravo da govori u parlamentu o svemu. Samo sto ovaj put kao i svaki put govri samo da bi jadan nekome ugodio a zna se kome. Bjelogrlic i Kojo su stvaraoci koji na pomenute milijarede imaju sva prava i ne moraju da se Risticevicu zahvaljuju na tome. Ako su sta rekli protiv Svevisnjega nisu napravili svetogrdje ili bilo sta krivotvorili i malo su rekli. Kusta treba da se upita jel dotle doslo da ga Risticevic hvali. Ne boj te se i ne ruzite Risticevica on je vec zaboravljen.

  13. Jadna je Srbija kad takav lik govori o kulturi i učestvuje u donošenju odluka po zemlju,zato svi na protest da se jednom zauvek oterasimo lažova i lopova ovog sistema.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.