Skupštinska rasprava pod vizirima neće biti laka

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, najavio sednicu parlamenta  za narednu nedelju

Ostavite komentar

  1. Aman ljudi! Ko o cemu,poslanici o cevapima.Nije sustina u tome, nego KAKO TO – da sada, usred vanrednog stanja, Parlament moze da se sastane i donosi odluke,a to nije mogao sredinom marta kada je Vucic to uradio umesto parlamentaraca.Ne zaboravite-na snazi je i dalje Vladina odluka da nije dozvoljeno okuplanje vise od 50 ljudi u zatvorenom prostoru. Mislite o tome.

  2. Pred predsedničke i beogradske izbore ista ova garnitura je suspendovala parlament.U svim civilizovanim državama i dalje parlament potrvdjuje odluke Vlade.A ovaj nemušni,nesposobni,nevaspitani i lik sumnjivog školovanja,lik koji živi na grbači,i to veoma galantno,ovog naroda bi mogao da se posle deset godina nadje u studiju sa nekim iz opozicije i saspe svoju istinu u sučeljavanju.Ili je samo kukavica,kakva je uvek i bio.Kako je i sam rekao,garantujući imenom i prezimenom Aleksandra Vučića,BG na vodi će biti gotov do 2017. a brzom prugom do Budimpešte,za 2,5 sati, najkasnije 2018.Jer njegova reč,znanje,poštenje nemaju cenu.

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

10. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.