Slađanu Pantović, jedinu kandidatkinju iz srpske zajednice, na glasanje sprovela policija 1Printskrin Jutjub/Medija centar Čaglavica

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zvečana Slađana Pantović glasala je jutros na vanrednim lokalnim izborima, a ona je na glasačko mesto došla u pratnji policije.

Nakon što se obratila medijima, ona je napustila glasačko mesto u civilnom automobilu, takođe u pratnji policije.

„Očekujem da će biti bolje nego što je bilo pre. Očekujem da će se izbori odžati bez incidenata, jer smatram da izbori treba da se održe u miru i ljubavi prema svom narodu, a ne u mržnji, pretnji i ucenama. Mislim da će proraditi svest i da će ljudi glasati, ko glasa hvala mu, ko ne glasa šta reći u ovoj situaciji koja je specifična, nemam komentar. Ne mogu da kažem orjentaciono koliko očekujem da će birača izaći na glasanje, ali se nadam da će ih biti“, rekla je kandidatkinja za gradonačelnicu Zvečana Slađana Pantović novinarima posle glasanja, prenosi RTK.

Nakon povlačenja kandidature Aleksandra Jablanovića iz Partije kosovskih Srba za mesto gradonačelnika Leposavića, Pantović je jedini srpski kandidat za gradonačelnike u četiri opštine na severu Kosova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari