Slaviša Ristić: Vlada Srbije i Srpska lista se ne bave povratkom Srba

Ostavite komentar

  1. Cini se da je blizu stresan udarac istine koju je ova vlast napravila, a koji se skriva od naroda.. Mi ne cujemo razlicita misljenja, a stav vlasti da opozicija to prica ne pije vodu, jer to ne cujemo od opozicije, vec od vlasti koja svasta stavlja u usta opoziciji.

Ostavite komentar

Politika

Imaju li izbegli Rusi u Srbiji razlog da se plaše da će ih Beograd zbog mobilizacije isporučiti Moskvi? 10

Imaju li izbegli Rusi u Srbiji razlog da se plaše da će ih Beograd zbog mobilizacije isporučiti Moskvi?

Ljudi koji su napustili Rusku Federaciju kako bi izbegli mobilizaciju a sada su u Srbiji, morali bi da budu apsolutno bezbedni. Ljudska prava, lične slobode i odnos EU prema tome treba da budu razlog za donošenje iste odluke i u Srbiji. Ali sve zavisi od Beograda i od toga da li će i po ovom pitanju želeti da strči i privuče nepotrebnu pažnju kao što se dogodilo sa potpisivanjem plana dvogodišnjih konsultacija sa Rusijom, kažu sagovornici Danasa koje smo pitali imaju li državljani Rusije razloga za brigu da će ih Srbija vraćati u Rusiju.

Naslovna strana

26. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.