Smajlović: Bajden uredbom poslao poruku „Amerika se vratila“

Ostavite komentar


  1. gospodjo smajlovic možete da mislite šta god hoćete i da analizirate ovu meru na vaš prikriveni ili tzv salonski nacionalizam. samo vodite računa da i vi ne dodjete pod udar ovih mera

    1. Poštuj zakone ove države, koji se ne poštuju od strane svih trenutnih ,bivših političara,secikesa.Sajlović je naša državljanka ,Bajden i sl. sa ovakvim zakona samo potrđuju imperjalističke metode.Ni Slobu nisu mogli da sklone,pa ni agresijom bombama.Smajlović izuzetno cenim iako se ne slažem uvek.

  2. Da odmah razjasnimo neke stvari niti podržavam ovu vlast,niti prethodne tj: SPS,SRS, DSS,DS ……… Ista priča,ista mantra. Niti sam lokal patriota!!!! Samo zapamtite jednu stvar, da ovde živi više emancipovanog i socijalizovanog naroda nego što vi mislite!!! Toliko!!!!

  3. Mislim da je ova Bajdenova uredba posvećena prvenstveno onim koji posluju s Kinezima i Rusima. U tim slučajevima će se pokretati ovaj mehanizam sankcija, a ako se posluje sa Američkim firmama onda neće biti nikakvih ispitivanja koruptivnih radnji. Prema tome samo sa Amerima i nema problema, možeš lapat koliko ti drago, može i bez tendera može i bez transparentnosti.
    Tako da ovi što se nadaju da će nam Bajden očistiti politiku od korupcije mogli bi se grdno razočarai. Sve oni to rade da spreče Kineze i Ruse da se ovde mešaju u njihove poslove.

  4. Krajnje je vreme da Amerika počne da hapsi balkanske političke mafijaše koji su Balkanske i Evropske narode pretvorili u svoje taoce.

  5. @ Gradjanin:
    I šta bismo mi trebali sada da radimo? Da prestanemo da mislimo, da se ropski podredimo volji ove bespametne sile koja nadire sa one strane Atlantika? Da se odreknemo sopstvene nacije, sopstvenih načela i principa jer, možemo da dodjemo „pod udar mera“?! Gradjanine, ne težite ropskom položaju, ne namičite sebi rogu na vrat, uprkos tome što su robovlasnici silni i bogati. Uzeli ste lepi pseudonim, koji Vam nikako ne pristaje odnosno, kome Vi nikako ne pristajete. Ljiljana Smajlović, zamislite, još uvek, pronalazi hrabrost da misli?!

  6. Vrato se americki imperijalni fasizam,a nadam se da ce drugosrbijancima biti sudjeno na Marakni zbog veleizdaje

  7. E, koliko mi je lakše kada me Smajlovićka „prosvetli“ analizom, ona prosto dotakne esenciju izrečenog.
    Što joj ne posvetite neki dvobroj da nam izanalizira sve što misli da bi nam značilo.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 9

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.