SMS: Ko je predsednik dok je Vučić u kampanji

Ostavite komentar


  1. Vidi, provereno znam da zove trenere nekih košarkaških klubova i da im govori gde greše u taktici! Čudo od čoveka!

  2. a svakakvih pitanja.. pa on menja brnabicku, menja sebe, menja ministre za privredu a posebno monistra za kulturu.. a ne trazi dodatno ni prekovremeno.. pa gde bi ovaj narod da nam nije NJega.. predsednik drzave nam ne treba pored NJega. Nas mazohizam je nemerljiv

  3. Danas kao Danas isto kao juče i tako u nedogled.
    Ponavljanje je majka nauke?

  4. Drzavne poslove Predsednik radi nocu ,dok je tokom dana u kampanji, a ponekad ga zamenjuje Marjan Risticevic

      1. Sve dok nemamo socijalne karte, da saznaju institucije države ko koliko ima i od čega živi, dok novinari otkrivaju siromaštvom ugrožene porodice po Srbiji i i snimaju o njima reportaže, umesto da to rade centri za socijalni rad koji su organi državae, dok je jedan od najvažnijih saradnika Vučića bivša Arkanova desna ruka Palma, čovek koji je u saradnji sa Arkanom uništio pomorasvsku privredu i obogatio se prodajući resavski ugalj vojsci Jugoslavije, Srbija nije demokratska država već despotija u kojoj narod mora da moli za parče hleba. Čak i pod Titovim komunizmom radno mesto svih novinara bilo je zaštićeno zakonom, a Vučić je ekspresno sproveo Šešeljevu ideju da se sve državne informativne kuće privatizuju i pošalju na tržište „pa ko je sposoban, neka preživi“. Tako smo dobili tabloidno novinarstvo i novinarstvo koje mora da hvali režim da bi preživelo. Opozicija bi o takvim stvarima trebalo da priča, a ne da traži smenu ovoga ili onoga, to je naivno i nedelotvorno.

        1. Od kad se priča o tim socijalnim kartama. To je jedino pominjala Djindjićeva vlada, koja naravno to nije uradila. I više niko nikad n ije to pomenuo do vi sad.

  5. Srbija nema predsednika jer ga nije izgledalo preko 50% upisanih glasača Srbije.njega je izglasala četvrtina upisanih glasača što nije dovoljno da časno obavlja odgovorAn posao predsednika Srbije.
    Otud njegovo ovakvo ponašanje navijača fudbala željan daje on glavni u tom klanu gde su većina da sumnjivim diplomama jer sa akademskim građanima se ne snalazi najbolje bolje reći nikako.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.