SNF: Srpska lista izgubila kredibilitet da predstavlja Srbe sa Kosova

Ostavite komentar


  1. I sta sada hoce li Srbi da krenu na obracun sa Kurtijem. Samo da se ne zaboravi ispred Kurtija stoji KFOR i NATO.

  2. Пре бих рекао да су КФОР и УНМИК изгубили кредибилитет,а не Српска листа!

  3. Ako nista ne valja sledeca setnja neka bude na KiM. Ajmo Beogradjani put pod noge i podrska.

  4. Kosovo je Srbija, ali tamošnji Srbi su vrlo zaostali, neobrazovani i laki za politička manipulisanja. Već decenijama, na štetu cele Srbije, daju podršku najgorima.

  5. Добро јутро, најзад сте се пробудили.

  6. lica, pod maskama,.kada se taj deo kosova bude oslobodio tih ,,likova, ljudi će da počnu normalno da žive, da rade i da žive od svog rada, biće birani i imaće svoje prave predstavnike…tim građanima puna podrška…..

  7. Bravo, taman da nas predstavlja Rada Trajković!!! Ti Srbi sa Kosova bi da primaju duple plate, ne plaćaju struju, a da iznose liste želja. Jel vam nije lepo sa Srbijom – idite sa Albancima sa Kosova! Muka mi je da za svojih 50 godina dlušam o Kosovu! Oni si nam kamen oko vrata.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.