SNS: Bez parlamentarnih izbora

Nakon što je isto rekao i predsednik stranke Aleksandar Vučić

Ostavite komentar


  1. Ovaj covek me svakim danom sve vise odusevljava,uvek nadje najbolje resenje za sve,misli o nasoj zemlji i njenom napredku.Svaka cast Vucicu da je vise takvih politicara Srbija bi bila najjaca zemlja na svetu.

  2. Sve sto se desava u ovoj zemlji je samovolja jednog coveka po imenu Aleksandar Vucic a grupa poslusnika iz SNS-a i partija u koaliciji za rad svojih fotelja i sopstvenih privilegija sa zadovoljstvom ce podrzati.Pa ako je zelja svevisnjeg Aleksandra Vucica da se odrze i parlamentarni izbori oni ce se sigurno odrzati a sve drugo su samo price za malu decu.Na zalost to je slika Srbije danas.

  3. Ja bih pre ispitao zašto se toliko potencira na izborima ako se u javnosti pojavljuju tekstovi poput Izetbegovića koji traži priznanje, Haradinaja koji vrši pritisak na Mogerini itd. Da li je toliko važno opoziciji da se promeni vlast ili imamo tu nekih drugih interesnih sfera.

  4. Ubijte se, ljudska mizerijo iz SNS-a!Vucic vam govori sta da mislite, sta da radite, kako da odlucujete!Gde vam je mozak, dostjanstvo, integritet. Moral i pravo na bladtito misljenje?On vam je bog! Pogledajte se na fotosima, gledate u njega kao da vam je otac, spailac, bog! Bedni ste .

  5. Izbor? Nema se šta birati. Učinak partija za 30 g? Srbija u rangu nerazvijenih zemalja iz Afrike (iako je u Evropi). Narod apsolutno nesocijalizovan, mržnja kulja…Svaki dan nam ginu deca (danas dvoje). Zašto? Život kao "igra" (torbo-sega-mega-pink) to je to…..danas sam bila na groblju, i grobno mesto do našeg, došla jedna porodica (majke, babe i 3 dece uzrasta oko 16 g) na parastos….deci dosadno na groblju pa ubacuju lopticu za tenis u vazu na nečijem tuđem grobu, naravno niko ni da zucne da vaspitava tu "decu"….eto tako izgleda Srbija posle 30 g debilizacije…..kad još malo odrastu i sednu za volan šta će se desiti? Pošto su infantilni neće BITI U STANJU DA SE PRILAGODE USLOVIMA PUTA. Na ulicama gde je bezbedno voziti najviše 40 do 50 km na čas oni će voziti 100, 150….bilo koliko…..
    Ps. Oni malobrojni koje porodica vaspita odoše na Zapad a u Srbiji ostaju ljudi-deca….i crne hronike.

  6. I ovog puta je ispunjena zelja opozicije, hteli su vanredne parlamentarne i predsednik im je obecao ako ih zarko zele-dobice ih, onda su okrenuli plocu da nije dobro da budu zajedno vanredni parlamentarni izbori i beogradski, i opet im je pruzio priliku i uslisio zelju. Sta jos imaju da kazu, sve je uradio kako su trazili.Svaka cast to je predsednik svih gradjana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.