SNS: Evroparlamentaraci podržavaju izbornu krađu u Šapcu

Ostavite komentar


  1. Čekajte bre, ko sad preti gubitkom radnih mesta? Bilo je, „Naprednjaci prete“… Kad ono, prc Milojka, ispliva snimak ko u stvar preti, i ko je pretio, „Kad ja dodjem na vlast, gde ćeš ti da radiš majstore“?

    1. Pa jes’! Pitanje je logično i treba ga posmatrati šire. Šta će raditi bivši moleri, konobari, šoferi, keramičari, kolekcionari kupljenih diploma… koji su sada ministri, kada izgube vlast? Čisto sumnjam da će se vratiti staroj profesiji. Većina njih, a možda i svi, su zaslužili višegodišnje robije! Prc Milojka, Ljubiša šta vi mislite da će se desiti?

      1. Vudiš „Dragane“, ne mogu svi da budu intelektualci kao ti. Mora neko da bude, moler, šofer, konobar, keramičar… ili misliš da nam ta zanimanja nisu potrebna, i da vi, „elita“ znate i to da radite? A, ako zasluže da ribijaju, ja se 100% slažem, ali nemoj da plaču kao neki i da se „vade“ na decu koja nisu ni spomenuta, a istovremeno podržavaju najljigavije pretnje smrću tudjoj deci, je l’ tako? Tako je. Tu je u pitanju ispitivanje porekla imovine. Što se tiče diploma, pa, više volim da neko kupi diplomu, nego da od gradjana Beograda i mene, ukrade 619 miliona evra i ostavi dug Bgd-u. 1,2 milijarde evra. Prc Stanojka i Milojka.

        1. Auuu Ljubiša, al se ti prijatelju nalupeta za sve pare( od botovanja). Ko je rekao da je sramota biti moler ili šta vec….ne sramota je kupiti diplomu i sesti u skupštinu i gledati kako da što više para ukradeš po raznim upravnim odborima i izmišljenim radnim mestima.

        2. Tebi Ljubiša niko ne brani da budeš moler…pošteno zanimanje…bolje nego bot sns-a sigurno. I šta koji djavo pominješ nečiju decu i lupetaš gluposti??? Uostalom izbori u Šapcu se ponavljaju jer su sns kadrovi iz tog grada uhvaceni u kradji….što to ne reče nego pominješ neke ukradene milone. Kad imate dokaze što ne uhapsiste coveka što ih je pokrao. Lažovi ste belosvetski.

    2. Jovanov sam sebi skače u usta.Upravni sud je doneo odluku da se u Šapcu ponove izbori u 27 mesnih zajednica baš iz razloga što je SNS UHVAĆEN U KRAĐI.Falcifikovali su glasačke listiće i potplaćivali su ljude da glasaju za njih.Vi nekome da pričate o POŠTENJU.

    3. Ljubisa, Lubisa, gde se okrenes u Srbiji vidis samo veverice. Isplivao snimak, kako originalno receno. Koliko li je dugo plivao, da bi bas danas isplivao. Koja ste vi vrsta glodara. Sredstva za deratizaciju uzimate kao desert. Da li se secas spota koji nije isplivao, nego ste ga vi plasirali: “ Ovo je covek kome je automobil vazniji od ljudskog zivota“ Slucajno je taj covek bio ubijeni Oliver Ivanovic.

      1. Kevći koliko hoćeš, ali ode vam i Šabac. Što se pokojnog Olivera tiče, videsmo i kako su mu tvoji odali poštu ispred Pinka, samo što nisu zapevali, ali važno je bilo ono, „Polako, polako, čekaj da nas vide novinari, i da nas uslikaju… Sad, malo brže, evo ih“… a onda u povratku, „Željko, aj zapevaj jednu“… Snimali se, a zaboravili da uz snimak ide i zvuk… Kenedija je isto ubila SNS, a dokazi? Ma, šta će dokazi, valjda se vama veruje na „Časna Titova omladinska reč“.

    4. Imenjace veliki pozdrav vidim dasi na radnom mestu , a hteo bih date pozdravim ujedno i od svog prijatelja istvana i njegovih 4000 hiljade zemljaka iz VRANJA

    5. Čekajte ljudi, pa zar nisu krali ovi iz Sns pa se ponavljaju izbori u Sapcu na 27 mesta, šta priča ovaj čovek?

  2. Ovaj Milenko je stvarno – stono kazu u mom kraju – „pendzeterio obraze“! Kad god se – kao mnogo vazan – pojavi u javnosti, to mi nepogresivo potvrdi! Neverovatan tip…

  3. Preletač Milenko, napada evroparlamentarce što podržavaju slobodne i demokratske izbore. Za Milenka i SNS to je zločin, jer oni neznaju da u Evropi samo Belorusija i Srbija nemaju slobodne i demokratske izbore.

  4. Podela funkcija je na pragu pa treba skrenuti paznju na sebe sto je i Milenko Jovanov shvatio, ali po obicaju pogresnom “bla,bla,bla“ nezanimljivom pricom.Pitam se da li ovaj gospodin bar nekad moze izabrati pametnu temu umesto “ovaj je ovakav ,onaj je onakav“ i “ovaj planira ovo a onaj planira ono“ a to EU uopste ne zanima ,koja ce zaintrigirati moje prijatelje i mene.

  5. Jovanov? Moralna i demokratska SNS gromada. Zasto li više verujem Tanji Fajon? Kad bi naprednjaci mogli da iz recnika izbrisu rec opozicija, e to bi bio naprednjacki raj.

  6. Ovolike laži izrečenih na tv AS od strane članova Glavnog Odbora SNS nema nigde.Nisu se skidali sa pomenute televizije: Nedimović,Jovanov, Orlić,Glišić…Navodno su prisluškivali Zelenovićeve ljude kakao kupuju glasove.Smešno.

  7. Gos.Jovanov zamenjuje teze.
    Dobro zna ko koristi usluge huligana, ko pali baklje, podmnicuje gradjane kartama za bazen, ko navodno brine o penzionerima……….
    Dugacak je spisak manipulacija SNS i Najboljeg studneta PF.
    Posle promena ce biti posla za istrazne organe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.