SNS i SPS nemaju većinu, pali na 44 odsto: Rejtinzi po Faktor plusu za Novi Sad

Ostavite komentar


  1. Ne brinite novosađani stižu vam novi sugrađani iz Vranja, Leskovca i Prokuplja da pojačaju organizovanu kriminalnu grupu zvanu SNSSPSSRSJS+ ili ukaratko Naša familija za vjeke vjekov…amin.

  2. Pobedili ste sa 37 % i ne treba vam kampanja i čemu izbori,a to što SPS i SNS imaju najviše i što će napraviti još koalicija nije važno.Dajte nam formulu kako bi vi napravili većinu?

  3. U suštini kad se objektivnije pogledaju rezultati vidi se da je dve trećine NS-a u anti-evropskom bloku i da se sve svodi na onu o Kurti i Murti. Srbija je zemlja bez perspektive i nije ni čudo dai ono malo pristojnih gradjana napušta Tominu rupu na evropskom tepihu.

  4. Kalabić i sekta oko njega kada pređe negde 30%proglašavaju pobedu. Liči na Kalabića pretka koji je prikazao svoje saborce. Toliko o Kslabićima

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.