SNS: Janković mrzi Srbiju

Ostavite komentar


  1. Esenesovština, definitivno, nema maštu. Njeni rečnik i njen vokabular crvče prostaštvom, poput pijane bratije ispred selske zadruge. Pazi: "…mrze Srbiju…" – bedasto, prizemno i glupo. Platite bre, nepismenjakovići esenesovski (puni ste naših para, pa preliva) neku potkupljivu PR agenciju, a i imate razne PR podmitljivce u vašim upravnim odborima (recimo UO RTS), da se potrude pa da sroče nešto koliko-toliko svarljivo. Ili, što je tačnije, ovim prostačkim i prostim porukama ciljate na većinu vaše biračke telesine – na funkcionaolne nepismene koji ne mogu da shvate ni značenje prostoproširene rečenice..

  2. Naprednjacki govnari, sto blokirate komentare koji za vas kazu da ste obicna govna od politicara!? Placate nasim parama govna da lupaju minuse…

  3. Jadni su u svojoj nemoci. Svesni su svog skorog kraja i znaju ko ce staviti tacku na njihovu strahovladu.

  4. Tako je i Miloseviceva ekipa nekad lajala na sve koji su im bili pretnja. Gazda im je zavrsio bedno a ovaj aktuelni gazda ce, nadam se, bar dopreti zatvora (mada je, po meni, zreliji za mentalnu ustanovu).

  5. Ovo saopštenje ni za pijacu nije. Ono kao kad se ljuta piljarka brecne na gospođu koja traži nešto bolje: "Idi Ameriku pa nađi bolje, ti MRZIŠ Srbiju". E, sad, JA ne mrzim Srbiju nego bahatu piljarku koja treba da bude ljubazna na svom poslu.

  6. Moram da ponovim radi sebe a manje radi drugih,:"SPS je "stranka" koja vuce konce u ovoj "banana zemlji" a ne SNS !!! I to ne ovi exponirani SPS likovi,nego oni iz "senke" ! Ovi buzdovani od turbo-radikala tj.SNS,samo su pijuni u njihovim rukama !!!

  7. Vi ste se prvi busali vasom rodoljubivoscu ali iz prilozenog se vidi da volite samo VLAST i da je samo ona vazna. Kao da je zadatak da Srbiju preorete.

  8. Ja zaista mnogo malo volim Srbiju, tek toliko zbog starih dobrih vremena… a kako da je volim kad sam narod dozvoljava da je vode tako nepristojni, neobrazovani i podmukli ljudi, kao sto je vecina SNS funkcionera. Ja smatram da su svi skupa veoma nesposobni, pocevsi od prvog pa do poslednjeg. Dobar student ne znaci i dobar lider, a jos manje dobar motivator, pokretac, organizator, diplomata i slicno…
    I koliko god da Srbiju svakog dana volim sve manje i manje, i dalje cu izlaziti na glasanje u nadi da ce se ostatak Srbije probuditi, osvestiti i poceti javno da osudjuje ovakve ljude, jer jedino tada moja ljubav moze poceti da raste.
    To sto neko ne voli njih – ne znaci da ne voli ovu divnu a jadnu nam drzavu!

  9. Gospodine Orliću mnogo si se uzdigao i osilio. Ne zaboravi što si višlje više boli kada padne.

  10. Својим једноставним, простим па и простачким вокабуларом СНС гађа већину или бар половину и успева. Тај "идеал" опозиција не достиже. Супротстављени овом режиму би требало да прилагоде свој вокабулар масама. На пример: ВИ СТРУЧЊАЦИМА ПОВЕРЕЊЕ – ОНИ ВАМА ПРИСТОЈАН ЖИВОТ! ОСНОВНА МАНА ОВЕ И СВИХ ПРЕТХОДНИХ ВЛАСТИ ЈЕ НЕСПОСОБНОСТ ДА ВАМ ОМОГУЋЕ ПРИСТОЈАН ЖИВОТ! И то понављати док и врапци не запамте.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.