SNS: Novaković iznosi laži o Andreju Vučiću

Ostavite komentar


  1. Sve što je Novaković rekao je pusta istina, gde se u svetu desilo da predsednik države pozove nekog gradonačelnika i naredi mu da podnese krivičnu prijavu protiv njega i njegovog brata, da bi izbegao pravu krivičnu prijavu od strane tužilaštva koje ne postoji u ovoj okupiranoj Srbiji.

  2. Novosadski SNS da se vrati u 3 razred. Zemlja se ne meri kolicinom. Ar,Hektar,Jutro..itd. To su merne jedinice.

  3. „… a prosečna plata u Novom Sadu je veća nego u ostalim delovima Srbije“, naveo je SNS.
    Jak argument, da se smrznes. Pa, prosecna plata u Novom Sadu je oduvek bila veca nego u ostalim delovima Srbije. Hvala Bogu, da im makar to nije uspelo da razbucaju.

  4. To što što se slaba i nemoćna opozicija bavi se drugima, opozicija u Novom Sadu sebi pravi medvedju uslugu. Pogotovo kada su izabrali Boru Solunca da iu ime njih se pojavljuje i pljuje po vlasti.

  5. Sramno je da o nekom drugom govori čovek koji je kao Nardoni poslanik glasao iz Bodruma. To govori o negovom karakteru. Tako i ovo što iznosi nema veze sa istinom sem što je notorna laž.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.