SNS: Novaković iznosi laži o Andreju Vučiću 1Foto: Narodna stranka

Novosadski odbor Srpske napredne stranke (SNS) odbacio je večeras optužbe potpredsednika Narodne stranke Borislava Novakovića da je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević „samo oruđe u rukama Andreja Vučića“, brata predsednika SNS-a Aleksandra Vučića.

„Količina laži koje je (Novaković) izrekao o Aleksandru i Andreju Vučiću, kao i o Milošu Vučeviću, prevazišla je sve dosadašnje gluposti koje je izjavio.

Spominjanje Andreja Vučića kao vlasnika ogromne količine zemlje u Vojvodini bez ijednog dokaza, pokazuje patološku mržnju prema najužoj porodici Aleksandra Vučića.

‘Krivica’ Andreja Vučića je jedino u tome što je rodjeni brat predsednika Srbije“, naveo je SNS u saopštenju za javnost.

Oni su Novakovića nazvali „Bora Solunac“, aludirajući na aferu kada je Novaković u Skupštini Srbije 2001. godine navodno glasao, iako se u to vreme nalazio u Solunu.

„Blaćenje Miloša Vučevića koji je prvi čovek u istoriji Srpske Atine treći put uzastopno izabran za gradonačelnika Novog Sada takođe je potpuno besmisleno i bez dokaza. Miloš Vučević je doveo domaće i strane investitore, smanjio nezaposlenost ispod sedam odsto, a prosečna plata u Novom Sadu je veća nego u ostalim delovima Srbije“, naveo je SNS.

Novaković je prethodno u intervjuu ta portal Nova.rs rekao da je Miloš Vučević „dvorska luda“ Andreja Vučića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari