SNS optužila aktiviste SZS da su njenim članovima u Beogradu otimali stranački materijal

Ostavite komentar


  1. Opet je jadna i nemocna vlast sikanirana i tlacena od strane snazne, jake i beskrupulozne opozicije. Racionalno gledano, ili lazu i to bez stida i srama, ili tako jadni, bedni i nemocni ni ne zasluzuju da budu vlast. U svakom slucaju, sljam.

    1. Dovoljno je reći samo Marko Bastać, i odmah se zna ko izaziva nerede.Pa,zar se dotični nije busao u grudi da će on zabraniti i fizički sprečiti izlazak na izbore u Starom Gradu,kao da je Stari Grad njegova dedovina,ili da je doneo iz Titograda.

  2. Da vidimo fotografije ili video, ovako zvuči sve kao loša propaganda.

    1. Ja tu vidim lošu propagandu samo na sliki, a još bode u oči onaj deo gde piše „fašizam neće proći“ i to kao reklama za čoveka koji je javno govorio 100 za jednog.

    2. Naravno,samo slike.Slike sa svih štandova,slike svih koji dolaze na vrata,bilo bi dobro i slike svih onih nepismenih botova,na jaslama u javnim preduzećima,poturicama koje se prodaju za nekoliko dinara i ne stide se što žive na grbači naroda koju pljačka onaj kome se klanjaju.Samo slike,svih njih,da ih upamtimo kada od pobegne iz Srbije,kada se oni ponude nekom drugom.Kako bi lepo izgledala njihova šetnja Beogradom,kroz špalir onih gradjana koje pljuju ovih osam godina…Još bolje,njihova turneja Srbijom,bez autobusa.

    3. Video mozete pogledati na stranama Direktno.rs ili Srbin info!
      Ovo sto rade iz vladajuce stranke je van ljudske pameti.

  3. Ovo je presmešno,gde sme SZS i njeni članovi da se suprostave SNSu,pa njih čuvaju i batinaši i policija.Zaista smešno ,kao ovaj korona virus.

  4. Sns mrzi svoje gradjane patoloski….a gradjani ce njih vrlo skoro poceti prirodno da ne vole..

  5. SNS horde su gore od istorijski poznatih SA jurisnih odreda.
    Fasisti u XXI veku.

  6. A ja opet cuo da su pristalice SZS-a toliko zeljne pravih informacija da su jednostavno razgrabili to sto se nudi na standu SNS-a… kakvo bre otimanje materijala, u pitanju je jagma za istinom… Uostalom, sta bi drugo moglo da bude u pitanju?

  7. Nista nije cudno kada je opozicija u pitanju, ako su po necemu poznati onda to jeste bahatost.

    1. Anči dete, da mi je tvoj mozak, da se odmorim pod stare dane …

    2. Teško da neko može da bude bahat u Srbiji i napada drugog koji ima iza sebe policiju, sudstvo, tužilaštvo, vojsku, redare i sendvičare.

  8. Da li ikoga cudi ovakvo ponadanje SzS? Navikli smo da se ponasaju bahato.

  9. Ja mislim da se upotreba reci „fasizam“ opasno degradira. Nemamo mi mnogo pravih fasista. Orke, Saruman, zombiji… to su nasi limiti.

  10. Eto, tako bi oni postupali sa politickim neistomisljenicima i kad bi dosli na vlast. Za Bastaca i ekipu pravo na misljenje i drugu opciju je strana rec. Oni odmah prete, biju, otimaju. Krajnej je vreme da se to kazni tako sto ce bti izvedeni pred lice pravde. Dosta su se bahatili!

    1. Sve si lepo i tačno napisao samo ti se potkrala mala greška, takoreći greškica. Treba, Vučića i ekipu.

  11. Najbolje što može da se desi za sve nas jeste da se ovi likovi unište izmedju sebe i lepo oslobode prostor za normalne ljude.

  12. – A šta je Bastać tražio na Vidikovcu !?
    – Malo mu je „podrška“ građana Savskog Venca pa je sada traži i od onih iz Rakovice i Čukarice !?

  13. stara priča. poslali su tabadžije da maltretiraju opoziciju a onda preventivno izbacuju ovo saopštenje da bi amortizovali saopštenje opozicije. Ko je bio danas na mestu gde je opozicija imala štand zna o čemu pričam.

    1. * A šta je Marko Bastać sa Savskog Venca tražio na Vidikovcu !?
      * Da nije možda otišao da traži nove članove ili simpatizere ili je otišao da provocira gradjane pa da od toga sebi i „opoziciji“ pravi reklamu !?

      1. bastać je visoki funkcioner te stranke i njegov je posao da u celoj Srbiji učestvuje u promocijama iste.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.