SNS poruke podrške Vučiću: „Odakle ti ideja da zoveš“?

Šta je novinaru Danasa rečeno kada je pozvao telefonski broj sa koga se šalju SMS poruke podrške lideru SNS

Ostavite komentar


  1. Ovo mi lici na nerazumevanje teme. Da li se za vreme Vuciceve vlasti odvojila Crna Gora? Da li su se martovski pogromi desili za vreme Vuciceve vlasti? Da li je tzv. Kosovo proglasilo samostalnost za vreme Vuciceve vlasti…

    1. Strasno, kako Vas bre nije sramota. Pa zapravo Crna Gora jeste otisla direktnim zalaganjem AV i njegovog ideoloskog oca Seselja.
      Kada su bili odsudni izbori u CG kada se jedini put u istoriji tresla fotelja MDj ova dvojica odvode vise od 10k glasova u nista. To je za CG ogroman broj.
      Sram Vas bilo sto prekrajate istinu.
      Srecom ima nas koji se secamo, pih..

  2. Vidi se da je SMS pisao neki istaknuti visoki funkcioner SNS-a. Čovek je potpuno nepismen. Samo nekoliko izvoda: „…se ogleda u svakom njegovoj misli…“, „… u trenutku koji je istoriski važnom za Srbiju,…“, „i koji su u prošlosti se radovali…“ itd. I ovi ljudi vode Srbiju? Pa ne mogu da sastave jednu smislenu rečenicu na maternjem jeziku, a svi, kao, završili doktorske studije. Šta reći?

  3. Postavio bih ja ovom vajnom novinaru pitanje. Da li je to njega sramota da podrši inicijativu svog prerdsednika države da reši pitanje KiM.Vučić je i njegov predsednik kao što je predsednik i svih građana Srbije.

    1. Па да је та „иницијатива“ плод „унутрашњег дијалога“ заиста би га требало подржати. Да је у том „унутрашњем дијалогу“ учествовала скупштина, да су се чули сви предлози, да се искристалисао најбољи и да га је скупштина усвојима као платформу за преговоре онда би га заиста требало подржати. Овако, „унутрашњи дијалог“ је одједном нестао, нико га више не помиње, скупштини је забрањено да учествује а председник се појавио са својим планом из рукава. А зна се како се гледа на оне који адуте извлаче из рукава.

  4. I sad je ovo istraživačko novinarstvo ili šta već ? Jok, nego će podržati Tačija. Logično je da se podrži čovek koji pokušava iz ničega da izvuče nešto, a to je svakako Aleksandar Vučić.

    1. Volela bih da znam sta zaista misliš, kada ti nije udica sa okačenim sendvičem ispred nosa…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.