„SNS se ponaša kao da je monarhija, šalje princa Danila u državne posete“: Sagovornici Danasa o retorici povodom dana RS

Ostavite komentar


  1. Опет ће Председника да заболи истина.

  2. Ovo je sve smišljeno da bi skrenuli probleme Kosova i naravno AV u centru pažnje, sami gosti govore kakav je to praznik bez podrške i priznanja a Dodik izgubljen slučaj i on vodi RS sramota za Srpski Narod.

  3. SNS se ponaša kao da je Srbija Severna Koreja, pošto monarhija definitivno nije. Svako je video da je Vučićev sin bio na metar udaljenosti od ministarke Darije Kisić i zašto su ga ljudi iz protokola stavili tu kada su znali da nije u delegaciji Vlade.

  4. Odakle AV pravo da šalje sina u zvaničnu posetu .Šta je on , ko je on.To znači da svi možemo da tražimo od predsednika kada on ide u neku zvaničnu posetu da i mi idemo sa njim o trošku države.Ovo je dno dna i pokazatelj u kakvom mi društvu živimo.

  5. Motke u ruke i rasterati gamad. Dokle god se bunimo na Tviteru, u komentarima vesti i budemo prevrtali očima, ovi će da nas jašu.

  6. Dno dna, a većina Srbije se verovatno slaže s ovim postupkom, tako da… kakvo nam je društvo, takva i država. Sad će AV da potegne još jednu patetičnu konferenciju za novinare, da objasni kako se on žrtvuje za Srbiju, a mi ga tako olako napadamo.

  7. Iskreno to je sramota za državu, poslati mlado dete i to ej bre predsednikovo, mogao je neko da ga upuca, šta bi onda bilo? Kojom i čijom odlukom (tata odlučio) da postane član „zlatne“ državne delegacije, po kom osnovu?

  8. Danilo je išao u pratnji delegacije, pa nije mu zabranjeno da prisustvuje. A ovi „sagovornici“ treba da kažu Amerikancima da članovi porodice predsednika ne treba nigde da idu, baš da vidimo kakav će odgovor dobiti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.