SNS traži novo prebrojavanje glasova na Novom Beogradu

Ostavite komentar


    1. Naučnici izučavaju zašto su propale ranije civilizacije a nepotizam i korupciju uopśte ne računaju kao faktor 🙂

  1. Znaci Sapic ne moze samostalno ni na NBg da formira vlast vec u kosliciji sa SNS?! Masala, Sapicu, samo si otrgnuo opoziciji 4% glasova. Sa onih 4% nevazecih eto ti vec 8%…..itd

    1. Cini se da sns samo trazi ono sto je dao sapicu na republickom nivou. Ko zaludan smatra da sapic moze da dobaci u Republici ovoliko koliko je osvojio. Van NBgd njega niko ne zna niti ima odbore.

  2. Bolje da se spreme za punjenje dzakova sa peskom , lopatama , kad vec ne znaju strucnije da se brane…Vozni park SVS je pripravan skupim , novim vozilima crvene boje…Ako…!!!

  3. RADILA SAM NA BROJANJU GLASOVA NA NOVOM BEOGRADU, NIJE TESNA POBEDA 149:109 ZA SAPICA. Treba im NOVI BEOGRAD KAO BOGATA OPSTINA. VIDECEMO STA CETE VI DA PRUZATE GRADJANIMA NOVOG BEOGRADA U POREDJENJU SA SAPICEM, HOHSTAPLERI JEDNI.

  4. DA JE NEKA SIROMASNA OPSTINA NA JUZNOJ PRUZI MALO MORGEN BI SNS TRAZIO ‘PONOVNO BROJANJE GLASOVA’ I TUZAKAO SE SUDU. ALI NOVI BEOGRAD JE ZLATNA KOKA KOJA IM TREBA: NAJVISE PORESKIH OBVEZNIKA, NAJVISE PROSTORA ZA GRADJEVINSKU MAFIJU ITD.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.