SNS više ne diktira uslove u kojima će se odvijati rasplet krize: Sagovornici Danasa o nepristajanju na vanredne izbore u Vučićevoj režiji

Ostavite komentar


  1. Očigledno je da ovom narodu u suštini potrebna istina i pravda..A video je on svakakve stvari, od nepoštene privatizacija i otimačine, pa do nameštenih mitinga..i niko nije odgovarao za sve to, te je ispalo da su bahati, bezobrazno a i partijski povezani postali vlasnici svega i svačega svačega a neki na na nižim nivoima su postali šefovi i šefčići..nauštrb svih ostalih..o Temi, RTSu, Hepiju, Pinku neću ni reč..

  2. Dobro ovaj reče, obrazovni program na Pinku I Happyu. Svaka TV treba da edukuje. A vidim I N1 I Nova se ubiše od edukacije.
    Jedna pouka za nasu opoziciju, koja je slicna ili ista kao što je Milo imao opoziciju u CG 30 godina. Kada se pojave ljudi koji ce ponuditi ideje, resenja za narodne probleme, opet kao ovi mladi u CG, Kojima nije cilj samo da ovi odu a oni dodju, nema promena. Kada se pojavi takav pokret, narod ce ga na ledjima doneti na vast. Ovako, ove sto svaki dan citrate, a vec su duboko kompromitovani od ranije, nikada nece napraviti nikakvu promenu. Moze Vučić još 100 godina da vlada. Pa Milo je vladao biše od 30 sa svim aferama. Koga su još afere srušile.

  3. Ako neko ocekuje da ga TV dobede na vast, onda on nema nikakvu ideju, nema ni potrebe da bude ba vlasti. Samo da oni odu a.mi dodjemo, ne donosi nista dobro Srbiji.
    Trazite pametne, skolovane ljude iz Srbije, koji su uspesni u svetu, koji zele da pomognu Srbiji, a sami su se ostvarili, takve citiirajte.
    Njihove ideje ce svako da prihvati.
    Pasvako zeli normalnu platu za normalan rad, platu dostojnu zivljenja, ali treba narodu objasniti kako ce doci do nje….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.