Predsednik Vučić čestitao građanima na rekordu u brzini skupljanja potpisa za njegovu izbornu listu

Ostavite komentar


  1. Građani Srbije su masovno izašli da svojim potpisom podrže listu SNS za izbore jer Srbije ne sme da stane.

  2. Rekordno prikupljanje potpisa je prilika za izgradnju zajedništva i zajednički rad ka boljoj budućnosti, što je suština demokratskog društva.

  3. Zahvali se svojim biračima, a gradjane Srbije ostavi na miru, naročito onih 50% koji nikada ne bi glasali za tebe, a još manje nešto potpisivali u tvoju korist

  4. Нема шансе да су могли да скупе толики број потписа од тренутка расписивања избора, пре ће бити да су већ имали спремне спискове. Што би значило да је почела фарса.

  5. Do skoro sam pripadao njegovoj grupaciji……izašao….. ovo što radi vređa inteligenciju i ljudi bez ikakvog obrazovanja….Pa zašto se na listi ne vidi naziv stranke….. zato što se plaši da mu ta stranka ne uzme od popularnosti…..jer je umislio da je Srpski Luj XIV-+…..L’état, c’est moi……..Država to sam ja….

  6. Za to treba 500 punktova,potpisi
    Skupljani po pijacama zadnjih mesec dana.Deljena kafa,majice,kačketi.
    Kompletne opštine,vodovodi,čistoće,eps.,.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.