Šoltes: Kosovo da računa na podršku EU

Ostavite komentar


  1. 200.000 lažnih azilanata godišnje, takse a srpsku/BiH robu, na veliki praznik Vavedenje presvete Bogorodice pale crkve, brane košarkašima „Partizana“ da igraju nezvaničnu utakmicu bratskih klubova, ne ispunjavaju Briselski Sporazum, zabranjuju hodočasnicima da idu u manastire da slave slave, ženama da nose humanitarni pomoć i traže viznu liberalizaciju a ne poštuju osnovne evropske vrednosti i njene lidere… Pa kako Šoltes ima obraza da nešto traži od svojih kolega i laže da je R. Kosovo ispunila uslove za viznu liberalizaciju.

    1. Kosovo je republika nezavisna drzava. ako hocete neshto pishite molbu za do volu I postavite to vladi republike Kosova. ako necete onda ne dobijete ulaz tu zavrshava svaka prica.

      1. Мирдита, Албакос!
        Косова* је независна колико и српско правосуђе… СР Србија је појам државности за Косову*… Овим сам ти све рекао – да нисте тужни, били би смешни!!! А за младог Кардеља – ЛУСТРАЦИЈА!!!

    2. Ovaj nepismenjaković,koji se potpisuje čas kao iz Peci,čas iz Peći, po običaju ni o čemu nema pojma!Ne zna ni za narodnu izreku: Ispeci, pa reci!

  2. Унук Едварда Кардеља се вратио да заврши дедин посао. Какав деда, такав унук.

  3. Ovog trenutka velikoalbanska „drava kosova“ na najgrublji nacin krsi CEFTA sporazum kao i SSP, tj. krsi pravila EU. Da ne nabrajamo koje sve evropske vrednosti se jos krse u toj tvorevini a ovaj Soltes lupeta nesto o EU podrsci i kako ta i takva „drzava kosova“ moze da racuna na EU? Kako ga nije sramota, da li je svestan da srozava ugled EU, da li je svestan sopstvenog licemerja? Zbog ovakvih niko EU vise ne shvata za ozbiljno i zbog ovakvih je EU mala i nebitna.

  4. Govori u svoje ime.
    Tzv. kosovo nema podršku cele EU, niti ih sve članice EU priznaju.

  5. Voleo bih da osteim kako je to kad živiš u zemlji koja napreduje i gde se razmišlja o pozitivnim stvarima. Ubi me tridesetogodišnji život u zemlji propadanja, poraza, bezidejnosti, laži, kriminala, bede, bolesti. Samo je emigracija spas, nema druge.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.