Somborac: Konstrukcije afera metod ove vlasti, toliko toga ima da smo oguglali

Ostavite komentar


  1. Pa šta će u ovoj zemlji? Od 90-ih na ovamo svaka nova vlast je donosila samo gore. Sloba sa svojim ludilom, Đinđić sa vizijom društva koju ima svako ko ima dve sive ćelije da funkcionišu, jedino što nemaju pojma kako to da ostvare. Kao ni on što nije znao. Živković od lokalnog „nešto“ postao biznismen, Koštunica koji nije bio upoznat ni sa čim, Tadić, koji je svima u ekipi dopunio budžet do vrha i vaskrsao SPS i stvorio SNS radikale. I na kraju ovaj lik. Moderni Hitler, Gebels, Ribentrop, Idi Amin, Gering, Mengele, all in one. Sa pomoćnicima sa diplomama koje su platili 6000 €, ministrima koji putuju 23 puta u Kanadu po pare, vozačima kao ministrima… I čemu bilo ko da se nada. Istorija zadnjih 29 god pokazuje da će biti samo gore

  2. Mlade ne treba ohrabrivati da napuste zemlju, jer će, gde god dođu, biti građani drugog reda. Treba im svojim primerom pokazati da treba da ostanu i da se bore za sebe. Kada neko dobije posao po partijskoj liniji, da tuže poslodavca i da traže primenu zakona. Da ne prave “trule kompromise“ od starta, da ih ne bi imali u šaci kada osnuju porodicu i uđu u kredite i sl. Mogu i ovde da se rade 3 posla, kao napolju, naročito kada imaš 30 godina; radim ih ja sa 47. Moramo iskoreniti korupciju koja vlada već 30 godina i imaćemo normalno društvo. Kakvi smo mi, takva nam je i vlast i opozicija, neće nas usrećiti ni jedni ni drugi, ali ih moramo staviti u službu naroda, a to možemo samo ako se držimo nekog svog načela i ako se ne plašimo da postavljamo neugodna pitanja, kao Somborac. Što rekao Timoti Džon Bajford: “Život je avantura kad se živi hrabro.“ Toliko.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.