Sonja Biserko: Lukašenkov režim uveo embargo koji uopšte ne pogađa Srbiju

Belorusija uvela embargo na uvoz poljoprivrednih proizvoda iz Srbije jer se ovdašnja vlast pridružila sankcijama EU protiv tamošnjeg režima

Ostavite komentar

  1. Šta je pesnikk hteo da kaže. Čini mi se da je upitanju honorar. Ovu osobu duboko prezirem . Žao mi je što se ova vlast pridružila pokretu neviđenog poltronstva i uvela sankcije zemlji koja je naklonjena Srbima i državi Srbiji.

  2. Da se bori za ljuska prava, srba, na KiM, BiH i Hrvatskoj a manina u Srbiji, pa da je razumem da zauzima iste aršine, ovako se meće gde je niko ništa ne pita, jedino ako je honorar u pitanju, što napisa čitalac. Zašto nije išla u Siriju, Irak, Tursku da brani prava hrišćanja, jazida, kurda… Šta ona misli o genocidu nad jermenima i da li su kurdi, kao neposredni izvršioci odgovarali?

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

24. i 25. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.