Sonja Biserko: Lukašenkov režim uveo embargo koji uopšte ne pogađa Srbiju

Belorusija uvela embargo na uvoz poljoprivrednih proizvoda iz Srbije jer se ovdašnja vlast pridružila sankcijama EU protiv tamošnjeg režima

Ostavite komentar


  1. Šta je pesnikk hteo da kaže. Čini mi se da je upitanju honorar. Ovu osobu duboko prezirem . Žao mi je što se ova vlast pridružila pokretu neviđenog poltronstva i uvela sankcije zemlji koja je naklonjena Srbima i državi Srbiji.

  2. Da se bori za ljuska prava, srba, na KiM, BiH i Hrvatskoj a manina u Srbiji, pa da je razumem da zauzima iste aršine, ovako se meće gde je niko ništa ne pita, jedino ako je honorar u pitanju, što napisa čitalac. Zašto nije išla u Siriju, Irak, Tursku da brani prava hrišćanja, jazida, kurda… Šta ona misli o genocidu nad jermenima i da li su kurdi, kao neposredni izvršioci odgovarali?

Ostavite komentar


Politika

Ko je pre opozicije "birao borbu"? 10

Ko je pre opozicije „birao borbu“?

Deo opozicije koji se opredelio da izađe na izbore 2. juna nastupiće pod sloganom "Biram borbu". Borba je postala i lajt motiv u njihovim govorima kako u Skupštini tako i u medijskim obraćanjima, ali pre nego što se opozicija opredelila da koristi ovu reč, ona je bila vezana za jedan drugi pokret koji je bio vrlo prisutan u javnosti nakon decembarskih izbora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.