Sonja Tošković (BCLJP): Strepim od raspleta političke krize u zemlji

Ostavite komentar


  1. Овде се ја осећам прозваним као уметени десничар и конзервативац а зашто? Прво СНС по мени није десна већ више нека центристичка странка клијентелистичкиг и лидерског типа а ова власт ако буде била смењена биће смењена на десно конзервативној основи и причи

  2. Čovek se možda sa pravom uplašio šta bi bilo posle za njega neuspelih izbora te zbog toga ovako i mora da se ponaša jer verovatno nema sigurne garancije ni u jednoj njemu bliskoj državi

  3. Treba reci Berlinu dosta ponizavanja Srbije u Srba i ako se na to me obazižiru nego nastave izaci iz Saveta Evrope, prekinuti pregovore sa Kosovom u Briselu , fake pregovoe o članstvu u EU (koji su se itegli vise po zemljama i ucenama EU i njenih članica), a i ukinuti sve NVO političke organizacije u zemlji (osim onih humanitarnih pomoc siromasnima, bolesnima)

  4. Treba reci Berlinu dosta ponizavanja Srbije i Srba i ako se na to me obaziru I dalje nastave jos zesce, ne samo izaci iz Saveta Evrope, nego prekinuti pregovore sa Kosovom u Briselu , fake pregovoe o članstvu u EU (koji su se oteegli vise po zeljama i ucenama EU i njenih članica) jer se samo izmišljaju novi zahtevi, ucene i to se ubacuje bez nase volje u poglavlja i klastere pogotovo ,pogotovo u poglavlje 35 ), a i ukinuti sve NVO političke organizacije u zemlji (osim onih humanitarnih pomoc siromasnima, bolesnima)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.