Šormaz zatražio da Vlada Srbije uredbom zabrani isticanje simbola Rusije zato što su „agresorski“

Ostavite komentar


  1. Драго ми је да је Србија решила све своје проблеме, па сад можемо да се бавимо Русима и Украјинцима.

  2. Desi bijo kada su unistavali Srbiju.Zasto nisi trazijo da zabrane Americku zastavu.

  3. Ajde Šormaze pali bre. Pozivaš se na „demokratske“ vrednosti, a zaveo bi cenzuru! Sreća pa takve podržava 15% Srba.

  4. Zabrani prvo američke simbole i svih onih što su nas bombardovali pa ćemo onda da pričamo dalje.

  5. Ne može Vlada uredbom doneti ovakvu vrstu zabrane, nego predložiti Skupštini izmenu, odnosno dopunu Krivičnog zakonika.

  6. Ljudi moji, kao rodjeni smederevac ciji su preci sahranjeni odmah pored D.Davidovica, mogu slobodno da kazem da Smederevo odavno nije izrodilo ovako loseg coveka. Ko ne veruje neka dodje da napravio anketu. Sebican, gramziv, alav, bezobrazan. Prosto receno, vrlo, vrlo los covek. Ne objavljujte njegova misljenje, ne zasluzuje tu paznju.

  7. Čovek nije tražio zabranu Ruskih simbola, nije mislio ns zastavu i grb Rusije. Mislio je da treba zabraniti isticanje simbola „Z“ koji je sombol agresije na drugu državu. U našem istavu lepo piše da je zabranjeno podsticanje na agresivni rat protiv neke države.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.