Šoškić: Nemam ambicija da se bavim politikom, Mali priča besmislice da radim za Đilasa

Ostavite komentar


  1. Falsifikator Sinisa Mali prica besmislice? Onaj kome su bugari zaboli 24 stana u ledja? Nemoguce…

  2. „Verujem da uspešno bavljenje politikom zahteva odredjeno znanje i veštine, ali i ambicije i da ja, zapravo, ne ispunjavam ni prvi, ni drugi uslov“. Hajde da ostavimo ambicije po strani pod pretpostavkom da nisu bolesne ali licno nikako da dokucim kakva su to specijalna znanja i vestine potrebna za bavljenje politikom? Da li su tim specijalnim znanjem i vestinama bili obdareni npr Toma Nikolic u lokalnom ili Regan i Zelenski u globalnom aspektu? Ili je cela prica u tome da se dobro upoznas i drzis svojih zakonskih ovlascenja i okruzis kvalitetnim savetnicima odlicnim poznavaocima mnogih struka i da svi zajedno cinite jedan efikasan tim u sluzbi naroda? Ako ima komentatora koji mogu strucno pojasne ta specijalna i vestine od kakvih svi beze kao djavo od krsta i ostaju na svojim nivoima odgovornosti ususkani u ovdasnjem antisistemu vrednosti, bio bih zahvalan.

  3. Dejane, baš takav čovek nam treba, sa takvim stavovima, da okupi pošten i civilizovan narod. Dosta je bilo ovih na(P)r(E)odnjaka!!
    „Hej Nardodnjaci, sve vam je u šaci, al zašto da se baci, ma ostavite nešto i za nas…“

  4. Vrlo retko smo u mogućnosti da pročitamo ovako odmerene i jasne intervjue. Izjave ovakvih odmerenih i kulturnih osoba sa puno znanja i iskustva u struci treba da saslušamo bar jednom nedeljno.
    Uvaženi profesore uvek ste bili na nivou !!!

  5. Dokle vise ova braca Dalton(AV, Vulin, Mali, Stefanovic, Brnabic…) da nas truju i sire neistine?

  6. Profesore,to su takvi karakteri koji će sutra,kada zagusti,prvi pobeći iz zemlje.

  7. Treba razumeti Malog. Posle poništavanja doktorata us… se da ne ponište i njega…kao ministra finansija. Što kaže poslovica – u strahu su velike oči…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.