Špigel: Koju igru igra Vučić?

Ostavite komentar


  1. Cinična je nemačka politika razbijanja Jugoslavije i otimanja KiM. Oni ne mogu nikome da drže lekcije.

  2. Sasvim objektivan i poučan tekst, posebno za zapadne čitaoce i političare.

  3. Moram da priznam da i dalje nista ne razumem. Nemci i Evropa kazu da ne mogu da se odreknu Ruskog gasa i nafte,a od nas traze da se mi svojom osudom Rusije toga odreknemo. Demagozi !!!!

  4. Pa, eto, imate priliku da stanete nogom za vrat, ali to nećete. Putašte da radi sve što radi 10 godina unazad.

  5. Ni Srbija ni Nemačka nisu suverene zemlje koje samostalno dobose odluke, samo sto Nemačka ima jednog gazdu, a nad Srbijom gazduje ko hoce i kad hoce, sto putem sile, sto putem korupcije i manipulacije. Dakle, kad vidite sta se sve piše po srpskim novinama, zasto bi se čudili nemačkim. Radi čovek kako mz je rečeno, za to prima platu, od plate placa porez i kupuje deci cipele. Kad bi mogao, siguran sam da bi radio neki posteniji posao.

  6. Evropa se vezala za kauboje.
    Mi smo drugi kontinent i ne trebaju nam kauboji.
    Da li smo ?
    Hocemo slobodnu Evropu!
    NATO neka brani Ameriku.

  7. A vi gospodo igrate sve prljavije igre svuda po svetu,jos sebe smatrate demokratama!Cist cinizam,,jacih,,.

  8. Demonstracije je organizovala Drzavna Bezbednost. Cilje je bio pokazati Zapadu da ce vlast u Srbiji preuzeti gori od njega, ako ga puste niz vodu. Marketing magovi su se sada stvorili vestacku krizu da bi ga prikazali kao jedinog koji moze da je resi. Jedan od vidova manipulacije masama. Kao mantru ce sada da ponavljaju mir, stabilnost i sigurnost, uz naravno najveci ekonomski rast u Evropi.

  9. Ukrajina je napadnuta od Rudije. Ginu civili , deca …sramota za Rusiju , ali i za nas srbe .

  10. Nemačka propaganda… Zašto taj isti gospodin ne komentariše ,,neutralnost,, njihove sestre Austrije …s’ druge strane njihov cinizam nema granica, jer Bože moj sve Rusko nije dobro sem gasa i nafte jer bez toga bi doživeli ekonomski krah kao i cela Evropa koju je Amerika gurnula u problem ( t.j Rat )

  11. Rusija nije Srbija, Amerika gura Evropu u rat protiv Rusije, pa ce posle rata davati kredite Evropi i prodavati oruzje!

  12. Kada Evropa bude bila slobodna i nezavisna, u svetu će zavladati mir! Dokle god u vladama zapadne Evrope sede američki poslušnici a u vladama istočne sede autokrate, neće biti mira! EU mora da se odluči na odvažan korak i postane samostalna!

  13. Pozdrav za Nemačku, kolevku marksizma i nacizma!
    Pustite Srbiju da umre.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.