SPO o Vučićevoj inicijativi: Funkcionalna regionalna saradnja može biti prečica do članstva u EU

Ostavite komentar


  1. Neke stvari se ne mogu negirati > sve sto je ovde predsednik Republike rekao je tacno .bilo bi jos bolje kada bi kao vrhovni komandant vojske naredio VBA da obustavi napade i sabotaze usmerene prema meni . > Najmiliji predsednice valjda ti je dosta sto si me doveo da zivim na KEKSU I VODI ( istina falasirana voda , znao da bi voleo da nebude flasirana ,al sam imao 30 centi za vodu ,ujedno ti se zahvaljujem jer sam stvarno otisao sa tezinom i treba da je smanjim , ako smanjim 12 ila casticu te najdrazi Predsednice …….. tako je to kad si iz Srbije juri te BIA juri te VBA ….gledaju sta mogu da uniste , jer lakse se unistava , nego sto se recimo pravi Nosac Aviona ….al da nekom unistit imovinu to je za BIA i VBA ocas posla , samo sacekate kad izadje , pobacate mu hemikalije po stanu i posao zavrsen .. Nema Konvencija nepstuje se minimum Fer Pleya .

    1. Logika EU je slobodno tržište bez granica, pa zašto mi to ne bi imali i pre ulaska u EU. Odličan predlog

  2. Vučić je predlog izneo, svestan da ga nesudjeni „partneri“ – iz svima dorbo poznatih razloga – neće prihvatiti.
    Tako Srbija i na tom području nastavlja da bude žrtva…

  3. Da li je Dana Drašković još član Upravnog odbora NIS-a, za platu od 500.000 rsd mesečno, kada toliko hvališ AV?

    1. Mnogo čitaš lažljive tabloide. Niti je bila član UO NISa, niti je sada, niti je toliko zarađivala.

      1. Bila a i još je član- Auto dođe u 8.00 po nju ispred kuće, odveze je u N .Sad. U 10.00 pogleda neke papire i složi se sa ciframa. Odu na Ribarsko ostrvo ma ručak, pojedu, popiju pa je vozač NIS-a vrati kući. Cifra je 500.000 rsd!

        1. Ozna sve dozna! I sto jeste i sto nije! Sto jeste ne prica se, npr koliko Bajatovic prima a sto nije za Draskovicku izmisli se

  4. U svakom slučaju svaki predlog koji vodi uklanjanju barijera u regionu dobrodošao je.

  5. Vucicev predlog?? Hahaha pa zar vi stvarno mislite da Vucicev intelekt doseze do takvih progresivnih predloga? Ti je Nemacki predlog koji Vucic samo iznosi u javnost kao svoj. Nemackoj trebaju slobodne granice gde nece placati carinz na 5 mesta vec na jednom. Svasta njegov predlog haha

    1. Sasvim je moguce i lici na Vucica. Ipak, predlog je razuman, zasto to ne reci, iako ga izlaze demagog. Dobra ideja treba da dobiju podrsku, bez obzira na to ko ce da je realizuje, ako je neko stvarno nekada realizuje.

  6. Ne brukajte vise „onaj SPO“ – ovo danas nije SPO koga smo formirali i sledili devedesetih godina, ovo danas sto se naziva „SPO“ jeste samo jedan „zgazeni opusak“ koga familija Draskovic pokusava da ponovo „potpali“ ili „ozivi“, zarad svojih uskih ( materijalnih ) interesaocigled, ocigledno bezuspesno. O „pokojnom SPO-u“ sve najbolje a ovom pokusaju „povampirenja“, sve najgore.

    1. Odavno su KGB udbaši iz nekadašnjeg Odeljenja za praćenje Draškovića dobili zadatak da iznose laži o njemu i SPO. E pa, na vašu žalost, SPO opet raste i jača. A da je opušak, ne bi vas i dalje plaćali da govorite kako je „opušak“, što su vam rekli da pričate još od DEPOS-a.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.