SPS: Cilj NATO bombardovanja SRJ bio je stvaranje terorističke države na srpskoj teritoriji

Ostavite komentar


  1. Cilj SPS-a koga je osnovao Sloba je da se ide sto dalje od Zapadnih vrednosti kako bi se vlast obezbedila od novcanih provera.

    1. CILJ SPS bilo stvaranje velike srbije i zbog toga je imalo veliku podrsku srbskog zivlja a na kosovu promeniti etnicku strukturu tako sto pod raznovrsnim pritiscima ukljucujuci i ubijanje albanaca unistavanje materialni dobara i zbog toga je bombardovana i oduzeto kosovo od pravnog sistema srbije i dala joj neovisnost a lazi koje raspiruje sps od 90 a sada potpomagnuta sns opet vraça region na staro dobro slobine vremena sa razlikom da sada susedi nisu vise slabi kao sto su bili

    2. Ако међу западне вредности спадају и злочиначке агресије и убиства невиних, попут оних које је НАТО починио пре 20 година у СР Југославији, онда и треба да будемо што даље од њих.

      1. Ма немој, Дуле?! А, када Србија годинама шаље у околне земље војску да неселективно бомбардује села и градове, и разбојничке кољачке банде у униформама Удбе да терорише цивиле (и „Србе“ и „несрбе“), како Ви то онда зовете, рођаче? Хуманитарно пресељење, је л’ да?!…

  2. Stvaranje terorističke države na delu srpske teritorije? Misli se na nesto slicno komunistickoj revoluciji?

  3. SPS i SPC,pribegavaju mirnim sredstvima samo kad dobiju po ruci.Mi ,odmakli u godinama pamtimo kako je vrhuska SPS koristila ,, mirna“ sredstva ka sto je bila JNA pocev od Slovenije,Hrvatske ,Bosne i Hercegovine i najzad Kosova.Zbog toga je NATO bila primorana da dejstvuje prvo u Bosni i posle i na Kosovo.SPS vrhuska je odgovorna,ne samo zbog izgubljenih zivota ljudi pocev od Slovenije,Hrvatske,BiH i Kosova,nego i zbog depatriacije-izbegljih srba sa Hrvatske,nekih delova B i H,Kosova, i oduzimanju Kosova koje je bilo vam dato kao poklon od MZ.SPS politicari treba da odgovaraju ne samo za strahote koje su cinili ostalim narodima,nego i za strahote koje je pretrpio srpski narod pod vlascu SPS cinovnika.Srbi mogu da oproste,a ne bi trebalo, zlodela SPS vrhuske,dok ostali narodi nece nikad oprostiti strahote koje su mogle biti izbegnute.

  4. Za vreme bombardovanja SPS je uveo vanredno stanje, i onda su iznad zakona, smenjuju , muljaju, obračunavaju se sa neistomišljenicima.
    Pišu da je uništeno i što nije, otpisuju, bogate se…
    Da ste doživeli i videli šta su sve radili…užas.
    SPS treba zabraniti

Ostavite komentar


Politika

Vladimir Gajić: Infostan ukinuti ili reorganizovati 6

Vladimir Gajić: Infostan ukinuti ili reorganizovati

Predsednik Narodne stranke i kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije „Narodna lista – ključ za pobedu“ Vladimir Gajić izjavio je danas da Infostan „organizovano pljačka Beograđane“ i da bi ga trebalo ili ukinuti ili ga učiniti neprofitnim preduzećem, jer javno preduzeće ne može da ostvaruje profit na račun građana, saopteno je iz NS.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.