SPS i Jedinstvena Srbija idu zajedno na izbore

Ostavite komentar

  1. Neko protiv ko je optužen za pedofiliju, prostituciju i neko protiv koga je pokrenut postupak u tužilaštvu da izadje na izbore! I još da se nada da će neko glasati za njega. A tek to što ima onih koji će glasati za ovu grotesku. Strašno je šta su napravili od ove države. Počev od onog čuda od skupštine,dno dna

  2. Neko ko je optužen za pedofiliju, prostituciju i neko protiv koga je pokrenut postupak u tužilaštvu da izadje na izbore! I još da se nada da će neko glasati za njega. A tek to što ima onih koji će glasati za ovu grotesku. Strašno je šta su napravili od ove države. Počev od onog čuda od skupštine,dno dna

  3. Selo u Švajcarskoj:Srbin želi da iznajmi parking mesto,vlasnik mu zahteva dve potvrde da nije osudjivan ili pod istragom i da nije nikome dužan!
    Narod je primoran da da glas i vlast nekim pojavama kojima u svetu ni parkong neće da iznajme.Tolika je razlika izmedju nas i normalnog društva.

Ostavite komentar

Politika

Stejt department: Jučerašnji sastanak u Briselu korak napred 10

Stejt department: Jučerašnji sastanak u Briselu korak napred

Sjedinjene Američke Države pozdravljaju razgovore lidera Srbije i Kosova u okviru dijaloga uz podršku Evropske unije i snažno podržavaju proces normalizacije njihovih odnosa, saopštio je danas Stejt department, uz ocenu da je jučerašnji sastanak u Briselu bio korak nared, ali da tek predstoji težak rad.

Naslovna strana

1. mart 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.