SPS i Jedinstvena Srbija idu zajedno na izbore

Ostavite komentar


  1. Neko protiv ko je optužen za pedofiliju, prostituciju i neko protiv koga je pokrenut postupak u tužilaštvu da izadje na izbore! I još da se nada da će neko glasati za njega. A tek to što ima onih koji će glasati za ovu grotesku. Strašno je šta su napravili od ove države. Počev od onog čuda od skupštine,dno dna

  2. Neko ko je optužen za pedofiliju, prostituciju i neko protiv koga je pokrenut postupak u tužilaštvu da izadje na izbore! I još da se nada da će neko glasati za njega. A tek to što ima onih koji će glasati za ovu grotesku. Strašno je šta su napravili od ove države. Počev od onog čuda od skupštine,dno dna

  3. Selo u Švajcarskoj:Srbin želi da iznajmi parking mesto,vlasnik mu zahteva dve potvrde da nije osudjivan ili pod istragom i da nije nikome dužan!
    Narod je primoran da da glas i vlast nekim pojavama kojima u svetu ni parkong neće da iznajme.Tolika je razlika izmedju nas i normalnog društva.

Ostavite komentar


Politika

Šta sin Vojina Dimitrijevića i član ZLF kaže o bojkotu izbora? 10

Šta sin Vojina Dimitrijevića i član ZLF kaže o bojkotu izbora?

Branislav Dimitrijević, jedan od osnivača Zeleno-levog fronta, i sin poznatog profesora prava i nekadašnjeg člana Građanskog saveza Srbije Vojina Dimitrijevića, oglasio se dužom objavom na društvenoj mreži Fejsbuk o sadašnjoj opoziciji i o zastupnicima bojkotovanja predstojećih lokalnih izbora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.