SPS i Jedinstvena Srbija idu zajedno na izbore

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Neko protiv ko je optužen za pedofiliju, prostituciju i neko protiv koga je pokrenut postupak u tužilaštvu da izadje na izbore! I još da se nada da će neko glasati za njega. A tek to što ima onih koji će glasati za ovu grotesku. Strašno je šta su napravili od ove države. Počev od onog čuda od skupštine,dno dna

  2. Neko ko je optužen za pedofiliju, prostituciju i neko protiv koga je pokrenut postupak u tužilaštvu da izadje na izbore! I još da se nada da će neko glasati za njega. A tek to što ima onih koji će glasati za ovu grotesku. Strašno je šta su napravili od ove države. Počev od onog čuda od skupštine,dno dna

  3. Selo u Švajcarskoj:Srbin želi da iznajmi parking mesto,vlasnik mu zahteva dve potvrde da nije osudjivan ili pod istragom i da nije nikome dužan!
    Narod je primoran da da glas i vlast nekim pojavama kojima u svetu ni parkong neće da iznajme.Tolika je razlika izmedju nas i normalnog društva.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Naslovna strana

22. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.