SPS: Lustraciju može da vrši samo narod na izborima

Ostavite komentar


  1. SPS je kancer u srpskom društvu. Najgori parazit koji pije krv građanima Srbije. Opasniji od ludila zvanog SNS. Kad to nastane sa lica zemlje, počeće normalan život građana ove države.

  2. Hajde da se takmicimo u brzom ispijanju piva tebi da zalepimo fantomku lepljivu traku preko usta? I posle ti kazem ko ti je kriv sto nisi pio?

  3. Uvek kada trazis prijatelja dobro se raspitaj o njemu , dobro razmisli , zamisli i ono sto ce biti i ono sto nece biti , kako bi sve to uticalo na tvoju karijeru pa tek onda vidi da li bi isao uz njega i da li bi ti to sve odgovaralo , Posmatraj i starije tebi bliske u svojoj okolini , da li su stariji uradili slicnu stvar pa se pokajali , i sve ovo vazi i ako simpatises neku stranku . Voli te baba Gvozdenija Cacak

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.