Srbija će se žaliti UN zbog izjave Vokera

Ostavite komentar


  1. "Diplomatiska pozicija Srbije sve bolja".. To se nikako ne moze tvrditi kod ovakvih dogadjanja gde je Srbija u poziciji da se brani i od osoba bez znacajnijeg zvanicnog polozaja u proslim americkim vladama.

  2. Ako ima pravde UN bi po ovom pitanju nesto trebale da preduzmu, ali ima li je?

  3. Svetu ne preti opasnost od ljudi koji čine zlo nego od onih koji to dopuštaju.

  4. Voker je ispusena mustikla. Ne treba pridavati znacaju njegove izjave. Samo je bitno sada staviti svetu do znanja da je sve u vezi Kosova bio scenario koji je unapred pripremljen a da su Srbi zrtve kao i mnogo puta do sada.

  5. Voker nastavlja da siri negativne vibracije koje mogu dovesti do nezeljenih sukoba.

  6. Granica izmedju Kosova, Albanije i Crne Gore skoro i da ne postoji i ona se moze preci i sa licnim kartama ovih drzava koje su slicne onima u zemljama Evropske Unije. Prica o nekoj "velikoj Albaniji" pripada Milosevicevom i Seseljevom vremenu. Sve se okolo menja dok Srbija i dalje zivi u proslim 90-tim godinama.

  7. Dokle više će da se spinuje! Ova vest je praktično beznačajna i bezopasna. Radi se o osvedočenom neprijatelju srpskog naroda i on ne zaslužuje nikakvu pažnju. Zašto onda Vučić toliko uznemirava javnost iz dana u dan? Dakle, AV treba da zna da je najveći deo naroda miran i ne reaguje na ovo spinovanje. Cilj ovog spinovanja neće biti postignut.

  8. Račak je bio okidač NATO alijansi da udari po ciljevima u Srbiji,sada kada se vidi da je izveštaj bio lažiran Voker i svita koja je pripremila ovakvu laž moraće da odgovara za nevine žrtve i materijalnu štetu koju je Srbija pretrpela zbog toga.

  9. Glupi naprednjaci pogresno preveli izjavu, pa od toga prave besmislenu halabuku! Treba im takva galama kako bi duhovno nahranili armiju praznoglavaca koji veruju bolesnom lazovu i prevarantu Vucicu. Bas sada je stalo amerikancima da zapale Balkan ratovima u Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji, na Kosovu i u Albaniji!!!!
    Nevidjena glupost samo da se sakrije pravi problem: skorasnji ekonomski slom drzave Srbije.

  10. Zasto UN? Pa Voker tamo ne radi i nije nikad radio. On je americki penzioner i nezaposlen. Nema nikakve veze sa UN, rizikujemo da budemo ismejani zbog nerazumevanje banalnih cinjenica.

  11. Treba da se žali. Sramota šta je Voker radio godinama. Sada je čitav svet imao priliku da sazna sve što je Voker vešto krio godinama.

  12. Treba se žaliti na Vokera,ali isto tako tužiti SAD i NATO za bezrazložnu intervenciju 1999. sa mnogo ljudskim žrtvama !!!

  13. Bilo bi dobro kad bi se okanili vec vise Srbije.Zar nije dovoljno i ne samo dovoljno vec i previse zla naneto ovoj maloj zemlji na Balkanu

  14. Nakon jos jedne sramne izjave Vokera mislim da nasa drzava ima dobru argumentaciju u rukama, da pokazemo i EU. Ko zeli da projekat velike Albanije nije samo problem Srbije, vec ukljucuje delove teritorija nekoliko zemalja Balkana, im da to treba da brine sve nas pa i EU. Nadam se da ce UN reagovati na Vokerovu sramnu izjavu, i pomoci nasoj drzavi.

  15. Postoje toliko dokaza protiv ovog necoveka cak i priznanja da je Racak isceniran i UN mora da reaguje.

  16. Kome da se zalimo istim onima koji su Vokera poslali na Kosovo sa zadatkom da razbije nasu drzavu.?

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.