Šef posmatračke misije EP na izborima u Srbiji: Hrvatska je možda veći prijatelj Srbije nego Rusija

Ostavite komentar


  1. Hrvatska je stvarno veeeliki prijatelj Srba i Srbije! Pa koliko je Srba ostalo u hrvatskoj zemlji? Broje se stotinama hiljada, bilo ih je i u Savi, hrvatskom delu.

  2. što pre se rešimo nelegitimne diktature u Srbiji, to bolje i za Srbiju i narod i za EU i ceo Zapad.
    Žvalavi radi samo za Putina i Xi-ija i svoj džep

  3. „Hrvatska je možda veći prijatelj Srbije nego Rusija“. Сећамо се, остала је етнички чиста, после првог, другог светског рата и деведесетих, убијањем, протеривањем и покрштавањем Срба а Русија кроз историју није убила ни једног Србина а Србију је помагала када је могла и хтела а помаже и данас у вези КиМ.

  4. Rusima nikako ne treba verovati niti se vezivati za njih. Politički ciljevi bivšeg SSSR-a i ekspanzionističke aspiracije Rusije i danas ostaju isti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.