Srbija i Kosovo potpisali sporazume o železničkoj vezi i auto-putu Beograd-Priština

Ostavite komentar


  1. Otisao veleizdajnik Srbije da ispuni zadatak sto je obecao , da tihom penetracijom prizna Kosovo. Kao bajagi promet robe i ljudi a takse od 100 % kao nema veze. Ni tzv vojska Kosova isto nema veze. Potpsao covek zeleznicki, avio saobracaj jer to ima da nas usreci onoliko. A jos davno je dogovorio sa Merkelovom da gradi autoput do Pristine o nasem trosku. On je zato otisao na konferenciju o bezbednosti , da izda ovu zemlju i ovaj narod? Gledam prenos uzivo, on uopste ne postoji tamo i ta konferencija NIje organizovana od strane BRD . Da li vi shvatate sta vam radi ovaj covek ?!

    1. Hahaha jovane ja sam se smejao jer mogu misliti našta liče njuške koje su išta dobro očekivale od ovog buczavog komunoradikala. Jovane prava poruka za naše ljude u zarobljenoj Srbijici je da slušaju i pamte šta govore naši stari a to je da se od govana pita ne pravi. To su morali znati 1945., 1990., 2000., 2012., 2017. i to moraju znati i ubuduće.

  2. „Pismo o namerama“ i „Sporazum“ su dve vrlo razlicite stvari. Na sajtu ambasade US u Berlinu stoji „agreement“, znaci Sporazum. Potpisale Srbija i Kosovo. NE „Beograd“ i „Priostina“, kako nasi vole da formulisu. Ovime je danas Srbija de iure priznala Kosovo kao drzavu. Nemoj da nas vise lazu. BTW, nemam nista protiv priznanja, samo ne volim da me niko folira.

    1. Baš tako. Nema više ni one famozne zvezdice (*)/asteriska iza naziva Kosovo. Gde je ona isparila? A Đurić, VD direktora (a ne direktor) vladine Kancelarije za KiM potpisnik ovih sporazuma koliko juče još pominje nekakve „privremene institucije sistema“. Je l’ to on danas potpisao neki međunarodni (međudržavni) dokumenat, ma kako se on zvao, sa „privremenim institucijama“ ili ne? Nesuvislim foliranjima nema kraja. Igranka se nastavlja!

  3. Nezavisnost Kosova se servira na mala vrata i svi ćute i niko reč da progovori. Sada se jasno vidi ko je domaći izdajnik i strani plaćenik. Ja sigurno nisam a vi pogodite ko je.

  4. AV ce im napraviti autoput, priznati ih i ko zna sta jos, jer ovi sa zapada su neumoljivi, KO ZNA STA SVE ZNAJU O TOJ HOBOTNICI, i sada ce da unisti Srbiju samo da bi sacuvao sebe i batiju.

  5. Uffff, ovaj Grenel jih je sve postrojio kao male mace. Ptica grabljivica, sam pogled mu je smrt. Nisu dzabe njega tu slali. Morat ce da se jos potpisuje. I to mnogo bolnijih ugovora od ovog o transportu.

    1. Srbija mora biti suverena i nezavisna. Nije moralno ni eticno, da srpski politicari potpisuju dogovore sa Amerikancama u Minhenu. Zastavili su „ne“-slobodu Srbije.

    2. Pre bih rekao da ih je složio kao male poljske miševe.

  6. Svakom normalnom i iole poštenom , današnji dan će ostati upisan u istoriji kao dan kada je država Srbija priznala državu Kosovo. a sada se to proglašava pismom o namerama, a veliki vođa nas pita šta mi hoćemo? to nas pita nešto što je pretilo drugima po sistemu „jedan naš, sto njihovih“.

  7. Sad treba da bude jasno celom srpskom narodu da će izbori u aprilu mesecu biti demokratski i
    važeći i preteći će u najvećem redu sa najvišim svetskim standardima.
    Da ne zaboravimo da su i carine od 100% bile Vučićeva ideja. On je danas priznao Kosovo a teret potpisnika je pao na ramena (ako ih upšte ima ovaj koji se zove Đurić)
    čoveka koji ume lepo da se cereka.
    Bravo AV, bravo SNS!!

  8. Treba Rusima prrpisati Kosovo na 100 godina pa da oni reše ovaj mali problemčić zza uzvrat dati im rude ugalj zlato,uranijumn i eto REŠENJA

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.