Srbija podržava rezoluciju UN o Severnoj Koreji

Ostavite komentar


  1. Da nisu Dacic odn Srbija podrzale rezoluciju UN o Severnoj Koreji ona /rezolucija/
    sigurno ne bi bila ni doneta. Problem je jedino sto se i Daciceva Srbija sa svojim vodjom priblizava slici Severne Koreje.

  2. Mozes li se malo zamisliti ministre,koliko te smatraju saveznikom civilizacije kad moraju malo pritisnuti da bi se izvukla ovako stura osuda neprijatelja humanosti.Niste cak uspeli spomenuti S.Koreju imenom vec osudjujete neke aktivnosti????Istovremeno dok cela planeta trazi nacin da zaustavi monstruma nas ministar posecuje njegovog ideoloskog prijatelja Vijetnam.Zaboravljate da Ameri imaju malo duzu memoriju od vase te se ne morate iscudjavati pred nama u skoroj buducnosti sto su protiv nas na nekakvim sednicama.Znamo mi svi na cijoj ste vi strani licno ali vas posao je braniti interese Srbije i njenih gradjana.

  3. Narod Srbije dobro zna šta su sankcije ( koje i pogađaju običan svet) pa NIJE trebalo da se istima priključi iz principijelnih razloga.

  4. Nisi u stanju o svojoj Državi da vodiš računa a petljaš se tamo gde te niko ništa i ne pita.

  5. Novinari tumace reci politicara kako njima odgovara, Dacic je svojom izjavom ukljucio i Amerikance i njihovo ratno huskanje i pozvao na dijalog umesto rat. Dakle, izjava je lepo odmerena ali novinari tumace izjavu na drugaciji nacin.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.