Cela Srbija zastupljena na izbornoj listi „Srbija protiv nasilja“: Koji kandidat je na kom mestu?

Ostavite komentar


  1. Da bi se predala lista mora se po sred ulice hodati i da stane kompletan saobraćaj u centru najvećeg grada u državi. Tako pokazujemo da nismo bahati kao Vlast i da smo bolji od njih.

  2. Ova lista nudi spas Srbiji. Zato, l7-og decembr a olovku u šake i pamet u glavu, pa srećno nam bilo.

  3. Da, Bg do 71.mesta a ostatak Srbije u šaragama. Sve isto kao i pre…

  4. zabraniti politicke stranke i raspisati gradanske izbore po ustavu cl.2 i cl.52, a ne po neustavnom seseljovom izbornom zakonu.ustav ne poznaje stranke ,a lideri su oteli gradanima suverenost,pa oni biraju umesto gradana.izbori nit su slobodni nit su neposredni,nit je gradaninu omoguceno da slobodno bira,nit da bude biran. izbore u srbiji neUSTAVNO sprovodi yu-udba.po konvenciji iz montevidea gradani koji imaju poreklo iz bivsih republika ,sada drzava,ne mogu biti na izbornoj listi za parlament,ali mogu biti na listi za lokalnu samoupravu- mesnu zajed.ili opstinu. samo u srbiji,banditi i razbojnici krse ustav, nece da odu sa vlasti vec lazu kradu i otimaju novac i drzavnu imovinu nekaznjeno,sto im zbog privelegija omogucuje sudstvo i tuzilastvo.na kolko drzavnih jasala sudije ustavnog suda primaju platu? zato sto politicarima svakodnevno omogucuju krsenje ustava.

  5. Podržavam ali nigde ne vidim program izborne liste…..toliko je razvaljenih stubova koji čine jedno društvo uređenim i ono što mene kao građanina najviše interesuje je šta ćete uraditi da popravite ono što je rušeni godinama,,,,zdravstvo, obrazovanje, pravosuđe i unutrašnji poslovi, privredni sistem, obnova poljoprivrede, reforma javnih preduzeća, zaštita životne sredine kao horizontalna agenda, smanjenje javnog duga,…..lista je ogromna i ako nemate odgovore , planove i ljude za dan posle …..onda će biti isto kao posle petog oktobra.

Ostavite komentar


Politika

Vučević na mitingu SNS u Novom Sadu: Nema predaje 2. juna 9

Vučević na mitingu SNS u Novom Sadu: Nema predaje 2. juna

Premijer Srbije i lider Srpske napredne stranke Miloš Vučević poručio je danas da je lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" nadstranačka, da je to pokret za državu i narod, predvođen predsednikom Republike, koji će na izborima u svim gradovima i opštinama odneti pobedu na izborima 2. juna.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.