Srbija treba da se ugleda na Crnu Goru

Potpredsednik SAD Majk Pens u Podgorici na sastanku Američko-jadranske povelje

Ostavite komentar


  1. Ja mislin da svaki Srbin treba da se pita sta im je taj nato i ta jevropska unija dobro donela osim bombardovanja, sankcija, ubijanja nevinih civila, a sta im je Rusija donela? Ja mislim da je to logicno da se bezi od onog ko te mrzi i hoce da te ubije, ili da se bezi od onog iskrenog prijatelja koji te podrzava? Pitanje je sad…

  2. Pa to je jasno svakom normalnom!Cemu inacenje sa pola zemaljske kugle,a zivis bas na toj polovini?Ulazak u nato bi smirio strasti u regionu bar sledecih 30 godina.

  3. Amerikanci i Pens se trude da ceo Balkan uguraju u NATO. Čim Pens počne da hvali Crnu Goru, na koju navodno Srbija treba da se ugleda, ne miriše na dobro. Sećamo se kako su hvalili Miliševića kao faktora mira na Balkanu,potom bombardovali Srbiju, a Miloševića isporučili Hagu. Koga će sada i kome da isporuče, ostaje da se vidi.

  4. Pens, kako navodi Raša Tudej, rekao je da će SAD raditi na tome aktivno da Kosovo postane članica i Američko-Jadranske povelje i vojnog saveza NATO.
    Da li je istina?

  5. Takva sirova izjava se mogla i ocekivati od Trumpove administracije. Pense nije pozeljan u Srbiji ako je kori i nema pojma o diplomatskom nacinu izrazavanja. A kad ste jos citirali i Jelenu Milic koja zivi od donacija NATO-a usred Srbije pa jos i onu cepanicu Victoriju Nuland koja psuje na javnim mestima, svakom civilizovanom Evropljaninu a ne samo Srbinu, bi se okrenuo stomak! Ne znam uopste sta je premijerka Brnabic trazila na tom skupu ali joj oprastam jer je nova!

  6. Србија је и 1941. године одбила улазак у злочиначки пакт. Сигуран сам да ће то урадити и сада.

  7. Nisu mi jasni ovi koji "mrze" NATO i zapad,a izražavaju veliku ljubav prema Rusiji.Samo jedan primer,na zapadu,koga toliko mrzimo.živi oko 3,5 miliona naših ljudi,koji godišnje ,na razne načine donesu u Srbiju oko 3 milijarde eura,a šta dobijamo od majčice Rusije,šipak u pravom smislu reči i lažna obećanja.

  8. Kad ce jednom ovaj narod da po
    cne ozbiljno da misli o svojoj i sv
    oje dece buducnosti.Celu noviju
    istoriju,sve u inat svetu.Sedam
    puta bombardovase nas u dvade
    setom veku i desetkovase nas.A
    ma ljudi emocije za po kuci a raz
    um treba da nas vodi.Sila Boga ne moli i ne kocoperite se pred
    silom koja Rusiju stavlja u mali
    dzep.Manite se tabloidske hrab
    rosti i Pink sarene laze.Ako bude
    mo nepametni,sravnice nas sa ze
    mljom ,vajni analiticari.Ne igraj
    mo se vise vatrom.A ti hrabri na
    peru prvi ce da pobegnu,od onog
    sto su pisali.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.