Srbija u polukolonijalnom statusu (VIDEO)

Centrifuga - Aleksandar Popović, član Glavnog odbora DSS

Ostavite komentar


  1. Samo vi cutite sta ste uradili u Srbiju , sadasnja vlada je skoro izpod zemlje je izkopao sta sta ostavili od Srbije!!!

  2. Imate da cutite!!! Vi ste ugrozili , opljackali Srbiju i sad vi smete jos nesto da izjavjujete. Sram vam bio!!!

  3. Da li o Vama isto mišljenje ima i Vaš osnivač? Koliko ste Vi dobri govori koliko mali rejting imate, a pored toga da i Vaš osnivač ne želi ništa da ima sa Vama.

  4. Vi ne možete da se usaglasite ni ko vam je lider a kamoli da ste sposobni da menjate nešto u zemlji. Spasi nas Bože ovakvih stranaka.

  5. Popović treba prvo da objasni svojim članovima šta je on konkretno uradio da DSS ponovo uđe u Parlament i zašto pokušava da za novog "lidera" DSSa nametne Miloša Jovanovića koji je mesecima pred izbore gostovao na Vučićevim televizijama i tvrdio da Veliki Vođa nema alternativu.

  6. SNS botovi i pristalice neka uporede Koštuničinu 2008. i Vučićevu sadašnjost. Trendove, zaduženost, plate i penzije…i neka ućute. Druga je stvar što je u DSS nakon njegove abdikacije nastao potop. I dotični gospodin koji ume samo lepo da priča je doprineo tome. Sanda ih malo izvukla da se ne udave ali gospodin i ini bi da i dalje da se nešto pitaju. Šteta. Nemaju osećaj za tajming da vlast predaju sposobnijima i novim neukaljnim licima.

  7. Napokon je Popovic postao u pravu. Srbija jeste u polukolonijalnom statusu, i za to je najzasluzniji DSS, koji je 2007. odskrinuo vrata za uspostavljanje ruske kolonije na teritoriji Srbije, a danas vidimo na sta je sve to izaslo.

  8. Našli su da prosipaju pamet oni koji kada su bili na vlasti nisu umeli da je koriste!

  9. Vidi DSS…Koja je to njihova politika,vraćanje u prošlost…Narod više nema vremena za to…Moramo napred,zbog naše dece!

  10. Srbija će konačno biti ekonomski stabilna i za strane investitore, svi znamo da je ovo prekretnica za ceo svet. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka. Srbiji su potrebni ljudi koji će nas ojačati i izvući iz teške krize. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

  11. Neodgovorno i neozbiljno. I vrapci na grani znaju da je DSS sa Vojislavom Kostunicom opstajala na politickoj sceni sve dok su bili kolko tolko na Evropskom putu. DSS sa DS je najveci gubitnik na politickoj sceni Srbije. Narod ich je kaznio zbog deset laznih obecanja DOS-a od kojih ni jedno nije ispunjeno. Najvece razocarenje narod je doziveo odlaskom Crne Gore iz Drzavne zajednice i gubitkom Kosova. Danas DSS i DS napadaju SNS i vladajucu koaliciju zbog Briselskog sporazuma bas kao sto su napadali Slobodana Milosevica za Rezoluciju (Kumanovski sporazum) 1244, a onda kad je vrag odno salü uhvatili se za istu kao pijan za plot. DSS je na najgori moguci nacin izvela privatizaciju u Srbiji. Prvo su zu pomoc korumpirane DS legalizovali kriminal, a onda udarili po privatizaciji i tajkunzaciji, pa su ne gledajuci odakle potice novac omogucavali da razni kriminalci i kriminalne Gruppe postanu tajkuni i vladari Zivota i smrti u Srbiji. Dobro znamo da DSS nije bila pobednik ni na jednim izborima ali je suvereno vladala Srbijom, da li zu pomoc SPS-a ili DS oni su bili vladari Srbije cak i sa trece pozicije. Neozbiljno je danas od DSS da bilo sta kome prigovara kad su od Srbije napravili balkansku prciju izolovanu od celog sveta, ni to im nije dosta pa bi danas da postanemo Ruska kolonija koja ce da zavisi od volje Putina ili bilo kog njegovog naslednika. Lideri DSS su protiv bilo kakve veze sa EU, ali su zato za cvrsti savez sa Rusijom, a za divno cudo svoju decu nisu poslali na skolovanje u Rusiju vec su ich rasturili po celoj EU cak i u toliko omrzenu Ameriku. Za nas smrtnike malo cudno, ali za one koji lazu i mazu to je normalno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.