Srbijanka Turajlić: Sačekati sa odlukom o bojkotu

Članica Političkog saveta Pokreta slobodnih građana govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Posle kampanje za bele listiće, ne bih pitala profesorku za mišljenje o izborima.

  2. Ostadoh bez daha citajuci ovaj text !!! Zasto ??? Pa zato sto je gdja. Turajlic govorila u moje ime !!! Jedina prilika da se cuje moje misljenje !!! Hvala joj !!!!!

  3. Procitah (naknadno) ovaj prvi komentar od „ozbiljno“ pa moram da reagujem. I sam sam bio „beli listic“ …u svoje vreme…onomad . I nemam nameru da se pravdam zbog toga,al’ kad’ neko ( bilo ko) ,bilo sta prebacuje gdji. Turajlic,taj il’ je mlad ( i ne zna nista) il’ je glup i ne moze da shvati !!!

    1. Super ste vi “Beli listici” glasali 2012.Zato i niste svesni sta ste uradili nama koji smo glasali za Tadica,ne zato sto smo bili za njega nego zato sto smo bili protiv Tomislava Nikolica koga ste vi vasim pametnim potezom doveli na vlast!Zato vi mislite da ste prepametni i da ste imali velike razloge da tako postupite…zato svoje postupke branite i dan danas!Blizi su vam Niolic i Vucic od Tadica…mi to ne razumemo jer smo”glupi”kako rekoste!

      1. Најцрње ми за вас што сте гласали за Коштуницу и Тадића!…

      2. Е, тако су и многи гласали за Николића, не зато што су за њега, него зато што су против Тадића. То је наш проблем. Гласамо против неког, чекајући да се појави неко, ко то завређује, па да гласамо ЗА ЊЕГА.

      3. Niko nije više doprineo dolasku maskiramih (naprednih) radikala na vlast od DS, njihovog populizma i želje da i SPS uvuku u svoju orbitu. U potpisu bivši glasač DS koji je u svom lokalu video za koga je glasao. Ovi aktuelni jahači naroda su, budimo realni, ipak veće zlo.

  4. Prvi i glavni uslov koji bi opozicija trebalo da traži za slobodne parlamentarne izbore je, da ime predsednika Srbije ne može da bude u imenu izborne liste jedne političke partije, da predsednik Srbije ne sme da učestvuje u predizbornoj kampanji jedne političke partije, a pogotovo ne da poziva birače, građane Srbije da glasaju za jednu političku partiju.

  5. Neka bojkotuju izbore ako hoće, svako može da radi šta želi opozicija i ne mora na izbore.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.