Srbiji se nameće lažna dilema EU ili Rusija

Budimir Lončar, nekadašnji ministar inostranih poslova SFRJ, održao predavanje u okviru "Političke akademije SDP Srbija"

Ostavite komentar


  1. Koliko me sećanje služi, ovaj je svat istu ovu pesmu gudio i pre četvrt veka, sve ubeđujući nas kako Svet samo što nije uvideo da je u zabludi i samo što ne ukine "nepravedne i ničim izazvane sankcije". Ista meta, isto odstojanje…

  2. Hoće li nas ovi preistorijski kadrovi iz sfrj, iz sasvim drugih istorijskih okolnosti više ostaviti na miru sa svojim porukama, preporukama o sadašnjici. Dosta više sa vama nekadašnjim veličinama iz sfrj.

  3. "…..On je istakao da je Jugoslavija pre raspada bila na nivou sadašnjih članica EU, zapadnih, a ne istočnih zemalja članica, ….." Bla, Bla. Bla. Cas da je bila ekonomski visoko a cas da se raspala jer je ekonomski bila nisko (par-nepar voznja, bankrot Milke itd). Gde mu je Mesic?

  4. To je diplomata "trule" Jugoslavije, a Dačić, "moderne i savremene" Srbije.

  5. Loncar nikad nije zavrsio nikakav fakultet, nego je u diplomatiju usao kao partizan iz sume i tvrdi partijski kadar. Znao samo engleski, vrlo skromno i sa teskim akcentom. Ukratko, pravi ““diplomata““, bas kao i sada

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.