SRCE: Za loše usluge javna preduzeća novac građana koriste za partijske kadrove

Ostavite komentar


  1. Svaki gradjanin na teritoriji Beograda koji plaća Infostan uplaćuje pristojan iznos svakog meseca na poziciju Održavanje zgrade (sa liftom ili bez lifta). Probajte da od Infostana dobijete izveštaj koliko vaša zgrada ima sredstava po ovom osnovu, kako bi stanari mogli da planiraju i realizuju popravke na stambenoj zgradi u kojoj ž

  2. Neka upravnik vaše zgrade proba da dobije godišnji izveštaj od Infostana koliko vaša zgrada ima akumuliranih sredstava na poziciji ODRŽAVANJE ZGRADE gde svakog meseca uplaćujete pristojnu sumu preko objedinjene priznanice. Nećete dobiti taj izveštaj! Gde su te pare? Za početak, pogledajte pažljivo specifikaciju na svojoj priznanicu, ne plaćate samo grejanje!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.