Srđan Milivojević: Hapšenje Hrkalović je dimna zavesa

Ostavite komentar


  1. Dajte nešto novo,nove ideje,program,plan za razvoj i bidućnost zemlje.Ovo prepucavanje je jalovo i dosadno.Dajte nešto novo.

  2. Sve je jasno, jedna „sitnica“ će narodu ostati kao večna tajna. Kako shvatiti da se veliki deo mafijaških radnji dešavao u prostorijama stadiona Partizana a da niko od rukovodstva kluba nije uhapšen. Ko je zaštićen i ko je zaštitnik, čak je ovih dana predsednik kluba dobio najviše crkveno odlikovanje. Ovo što pišem veoma mi teško pada jer sam godinama navijač tog kluba, ne samo fudbalskog već sportskog društva Partizan u celosti.

  3. Igranka bez prestanka,trenutno da se zamagle velika poskupljenja,a kada dođe vreme,Dijana će dati intervju Đukić ili nekom sličnom,a oglasiće se i ON. Uglavnom,dok je ovog režima,niko neće biti osuđen ,ko ima,izvesnih saznanja i dokumenata…

  4. Sva je „sreća“, pa nije do sad imala vremena da „utiče na potencijalne svedoke“….!

  5. Borko@
    Novo ce doci ,kada se osvestimo.,I kada postanemo svesni da sve zavisi od nas samih.

  6. @Zoran A zašto se nebi bavio politikom? Čovek je u najboljim godinama , ima iza sebe iskustva kako životnog tako i političkog. Ako je mogao radikal da se vrati na vlast, zašto g. Milivojević nebi mogao da se bavi politikom?

  7. Zar ovaj I dalje nesto Ima da poruci?Ako je on ta snaga srpske opozicije,onda je sve Jasno.A Ovi ce vladati jos dugo I srecno.

  8. Tačno je da se sa ovim postupkom kasni, ali ništa bolje nije bilo ni pre…setimo se ubistva gardista, suđenja za ubistvo Curuvije..

  9. Ove reci i optuzbe bi mozda imale tezinu da ih iznosi castan gradjanin Srbije, neisprljan i nedokazan korupcionaski mis prethodne vlasti. Na zalost, u Srbiji nije bezbedno, niti dovoljno motivisuce za postene ljude da se bave politikom. Ima ih puno, ali nisu ludi da se uhvate u kostac sa marketingom i silom koju primenjuju i vlast i jos gora opozicija. Samo jedan iz naroda da krene, koji nema dodirnih tacaka ni sa sadasnjom ni sa proslom vlascu, ceo narod bi ga za dan podrzao. Srbija je bure baruta, samo neko ispravan da upali fitilj.

  10. Tako je.. prikrivanje svojih poslova.. samo lud ne vidi. Nadam se da je svesna da je moglo za nju da bude i mnogo gore. Ovako političari pre svega vole te javne poene tu je imala sreće.

  11. Gospodine Čvarkov, sve si rekao ali na žalost kod nas je politika toliko prljava da samo pokvareni i loši ljudi u takvoj kaljuži mogu plivati.
    Nama je potrebna monarhija- parlamentarna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.